Чіпси зі свинячої шкурки
(покроковий рецепт з фото)
Думаю багато хто пробував і люблять чіпси. Роблять їх зазвичай з картоплі, але сьогодні я хочу запропонувати зробити не менше смачні і бюджетні чіпси зі свинячої шкурки.
Для приготування чіпсів зі свинячої шкурки потрібна свіжа і бажано не груба шкіра. Перед приготуванням її потрібно підготувати. Необхідно повністю очистити шкіру від сала, вона повинна бути чистою, інакше сало буде топитися.
- Svinaya шкіри - 200 грам
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Паприка солодка - За смаком
- Масло рослинне - 200 мілілітрів(rafinirovannoe)
Підготуйте всі необхідні інгредієнти для приготування чіпсів зі свинячої шкурки.
Свинячу шкірку розріжте на шматочки приблизно 3 з 3 см. Викладіть на деко прошарком сала вгору.
Додати сіль, поперчіть і посипте сухий паприкою.
Поставте в духовку і сушіть шматочки протягом однієї години при температурі 150 градусів. Вийміть деко з духовки, і перекладіть шматочки на паперовий рушник. Залиште при кімнатній температурі протягом однієї доби. Шкурки повинні стати сухими і дуже твердими. Це означає що можна робити чіпси.
У маленьку сковороду з високими краями налийте олію і розігрійте. Маленькими порціями кладіть підготовлені шкурки і смажте менше хвилини. Чіпси готові, коли шматочки роздулися і стали більше в 2 рази.
Готові чіпси кладіть на тарілку з паперовим рушником, щоб видалити зайве масло. Повністю остудіть.
Перекладіть в тарілку, якщо потрібно посоліть і поперчіть.
Смачного!