Рулет зі свинячої шкурки
(покроковий рецепт з фото)
Неймовірно смачний, соковитий і м'який рулет зі свинячої шкурки - це приголомшлива закуска до пива і незвичайне частування до святкового столу, а ще це блюдо швидко готується і не вдарить по вашому гаманцю.
Багато господинь при обробці м'яса свинячу шкурку просто-напросто викидають, так як не знають, яке застосування їй можна знайти. А ось я можу підказати вам один цікавий рецепт приготування рулету зі свинячої шкурки. Це неймовірно смачна і при цьому вельми економічна закуска, яка, я впевнена, сподобається не тільки вам, але і вашим гостям. Так що наступного разу, коли після приготування якоїсь страви у вас залишиться шкурка, знайте, що ви без праці можете зробити рулет зі свинячої шкурки в домашніх умовах, адже це зовсім не складно.
- Наждачний папір svinaya - 450-500 грам
- М'якоть свинини - 300-350 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Зелень свіжа - 40 грам
- Лавровий лист - 3-4 штук
- Перець горошком - 6-8 штук
- Перець чорний мелений - За смаком
- Сіль - За смаком
Для початку ми беремо великий шматок свинячої шкурки (або кілька шматочків поменше), промиваємо її під проточною водою, витираємо насухо і нарізаємо шкурку на невеликі прямокутники.
Свиняче м'ясо також промиваємо, витираємо і ріжемо на тонкі скибочки за розміром трохи менше, ніж прямокутники з шкурки.
Чистимо овочі і нарізаємо цибулю дрібно, а морква трьом на крупній тертці.
Подрібнюємо свіжу зелень.
Тепер ми розкладаємо на рівній поверхні наші прямокутники з шкурки, на кожен кладемо по скибочці свинини, посипаємо все меленим перцем і сіллю.
Потім викладаємо на шкурку трохи свіжої зелені.
Зверху викладаємо овочі.
І звертаємо шкурку плотненько рулетом.
Перев'язуємо все рулети нитками.
Частина рулетів можна заморозити до наступного разу, а решта приготуємо відразу. Для цього ми наливаємо в каструлю воду і ставимо її на вогонь. Як тільки рідина закипить, викладаємо в каструлю рулети, додаємо лавровий лист і перець горошком. Воду злегка подсаливаем і варимо рулети до повної готовності, час варіння залежить від жорсткості шкурки, як тільки вона стане м'якою, рулети можна виймати з каструлі.
Коли рулети охолонуть, перекладаємо їх в холодильник і залишаємо там на пару годин, після чого знімаємо нитки і нарізаємо закуску на скибочки. Приємного всім апетиту!