Рецепт Рулет зі свинячої шкурки фото

Рулет зі свинячої шкурки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Свинина
Пісні страви
На обід , На святковий стіл , Святковий обід
Гарячі страви
Кількість порцій: 8
Час приготування: 5 г. 0 хв.

Неймовірно смачний, соковитий і м'який рулет зі свинячої шкурки - це приголомшлива закуска до пива і незвичайне частування до святкового столу, а ще це блюдо швидко готується і не вдарить по вашому гаманцю.

Опис приготування:

Багато господинь при обробці м'яса свинячу шкурку просто-напросто викидають, так як не знають, яке застосування їй можна знайти. А ось я можу підказати вам один цікавий рецепт приготування рулету зі свинячої шкурки. Це неймовірно смачна і при цьому вельми економічна закуска, яка, я впевнена, сподобається не тільки вам, але і вашим гостям. Так що наступного разу, коли після приготування якоїсь страви у вас залишиться шкурка, знайте, що ви без праці можете зробити рулет зі свинячої шкурки в домашніх умовах, адже це зовсім не складно.

  • Наждачний папір svinaya - 450-500 грам
  • М'якоть свинини - 300-350 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Зелень свіжа - 40 грам
  • Лавровий лист - 3-4 штук
  • Перець горошком - 6-8 штук
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Сіль - За смаком
рулет зі свинячої шкурки - фото крок 1
Для початку ми беремо великий шматок свинячої шкурки (або кілька шматочків поменше), промиваємо її під проточною водою, витираємо насухо і нарізаємо шкурку на невеликі прямокутники.
рулет зі свинячої шкурки - фото крок 2
Свиняче м'ясо також промиваємо, витираємо і ріжемо на тонкі скибочки за розміром трохи менше, ніж прямокутники з шкурки.
рулет зі свинячої шкурки - фото крок 3
Чистимо овочі і нарізаємо цибулю дрібно, а морква трьом на крупній тертці.
рулет зі свинячої шкурки - фото крок 4
Подрібнюємо свіжу зелень.
рулет зі свинячої шкурки - фото крок 5
Тепер ми розкладаємо на рівній поверхні наші прямокутники з шкурки, на кожен кладемо по скибочці свинини, посипаємо все меленим перцем і сіллю.
рулет зі свинячої шкурки - фото крок 6
Потім викладаємо на шкурку трохи свіжої зелені.
рулет зі свинячої шкурки - фото крок 7
Зверху викладаємо овочі.
рулет зі свинячої шкурки - фото крок 8
І звертаємо шкурку плотненько рулетом.
рулет зі свинячої шкурки - фото крок 9
Перев'язуємо все рулети нитками.
рулет зі свинячої шкурки - фото крок 10
Частина рулетів можна заморозити до наступного разу, а решта приготуємо відразу. Для цього ми наливаємо в каструлю воду і ставимо її на вогонь. Як тільки рідина закипить, викладаємо в каструлю рулети, додаємо лавровий лист і перець горошком. Воду злегка подсаливаем і варимо рулети до повної готовності, час варіння залежить від жорсткості шкурки, як тільки вона стане м'якою, рулети можна виймати з каструлі.
рулет зі свинячої шкурки - фото крок 11
Коли рулети охолонуть, перекладаємо їх в холодильник і залишаємо там на пару годин, після чого знімаємо нитки і нарізаємо закуску на скибочки. Приємного всім апетиту!

Схожі рецепти