Рецепт Рулет зі свинячої грудинки фото

Рулет зі свинячої грудинки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Свинина
Пісні страви
На обід , На святковий стіл
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 5 г. 0 хв.

Якщо ви приготуєте такий приголомшливий рулет зі свинячої грудинки, повірте, ви забудете про ковбасу і покупку м'ясних закусок в магазині, адже цей рулет з легкістю замінить вам все вищеперелічене.

Опис приготування:

Простий рецепт рулету зі свинячої грудинки підказала мені моя подруга, і я все не можу натішитися цього чудового і, до речі, вельми економічному страви. Насправді такий рулет це універсальна річ, адже його можна не тільки покласти на бутерброд, але також подати у вигляді закуски на святковий стіл або як основне блюдо до вечері. Я вже не раз робила рулет зі свинячої грудинки в домашніх умовах, так що це блюдо встигла оцінити не тільки моя сім'я, але і наші гості, і такий рулет всім без винятку сподобався.

  • Грудинка свиная - 1-1, 2 кілограма
  • Часник - 3-4 зубчиків
  • Суміш мелених перців - За смаком
  • Сіль - За смаком
рулет зі свинячої грудинки - фото крок 1
Для початку ми гарненько промиваємо грудинку і витираємо її насухо, потім зрізаємо з грудинки половину шкурки, його частина, яка буде всередині рулету. На що залишилася шкірці робимо надрізи у вигляді ромбів, після чого натираємо грудинку з усіх боків пропущеним через прес часником, посипаємо меленим перцем і сіллю.
рулет зі свинячої грудинки - фото крок 2
Щільно звертаємо грудинку рулетом, починаючи з тієї частини, яка без шкурки, перев'язуємо рулет нитками. Далі загортаємо його в фольгу так, щоб не було ніяких дірочок, і викладаємо рулет на деко. Запікаємо його в духовці 2, 5 годин 170 градусах, в самому кінці фольгу можна зняти і запікати рулет пару хвилин без неї, щоб вийшла ароматна кірочка.
рулет зі свинячої грудинки - фото крок 3
Готовий рулет виймаємо з духовки і даємо йому охолонути при кімнатній температурі, після чого рулет ставимо на пару годин в холодильник. Приємного всім апетиту!

Схожі рецепти