Салат з копченої грудинки і корейської моркви
(покроковий рецепт з фото)
Шукаєте рецепт дуже смачного, ситного і нескладного в приготуванні салату? Спробуйте варіант, як приготувати салат з копченої грудинки і корейської моркви! Готується він не більше півгодини. Приступаємо?
В результаті приготування виходить дуже цікаве поєднання копченостей, прянощів і свіжості огірків. Салат дуже поживний і цікавий, він відмінно підійде до святкового столу. Всі інгредієнти недорогі, їх без зусиль можна купити в найближчому супермаркеті. Для приготування салату всі інгредієнти нарізаємо кубиком і укладаємо шарами.
- Копчена грудка - 1 штука
- Корейська морква - 100 грам
- Яйце - 4 штуки
- Огірки - 2 штуки
- Сир - 50 грам
- Майонез - 10 Ст. Ложок
1. Заздалегідь підготуйте всі необхідні інгредієнти. Яйця відварюємо круто і нарізаємо дрібними кубиками.
2. Викладаємо яйця в тарілку-салатницю, в якій, власне, і будете подавати страву.
3. Змащуємо яєчний шар майонезом.
4. Далі нарізаємо курячу грудку таким же кубиком, як і яйця, і викладаємо другим шаром.
5. Знову змащуємо майонезом.
6. Нарізаємо огірки кубиках (шкірку можете очистити, але я зазвичай залишаю), викладаємо їх поверх грудки з майонезом.
7. Корейську моркву нарізаємо і викладаємо на огірки.
8. Змащуємо все ще раз майонезом. Натираємо сир на дрібній тертці, посипаємо їм салат. Смачного!