Салат з корейської моркви з сухариками
(покроковий рецепт з фото)
На швидку руку без особливого клопоту пропоную приготувати дуже ситний, апетитний і смачненький салат з корейської моркви з сухариками в домашніх умовах. Він простий, але дуже класний.
Якщо під рукою є всі необхідні інгредієнти, процес приготування займе у вас не більше 15 хвилин. Це простий рецепт салату з корейської моркви з сухариками, який виручить вас, коли гості на порозі або потрібно швиденько зробити ситна вечеря, наприклад. Заправити його можна не тільки майонезом, але і сметаною з часником, наприклад, або ж оливковою олією.
- Шинка - 250 грам
- Квасоля консервована - 300 грам
- Морква по-корейськи - 300 грам
- Цибулина - 1 штука
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Солодкий перець - 1 штука
- Майонез - За смаком
1. Очистіть цибулину, наріжте її дрібними кубиками і викладіть на сковороду з невеликою кількістю рослинного масла, обсмажте. Квасоля відкиньте на друшляк, а потім перекладіть в салатник. Шинку наріжте кубиками. Туди ж викладіть моркву.
2. Коли цибуля стане золотистим, зніміть його з вогню і викладіть в салатник. При бажанні ви можете використовувати мариновану цибулю замість смаженого.
3. Викладіть сухарики. В даному випадку це покупні з пачки, але якщо у вас є час і бажання, ви можете підсушити хліб з ароматними спеціями в духовці.
4. Свіжу нотку додасть страві солодкий перець. Очистіть його, вимийте і наріжте соломкою. Всі інгредієнти акуратно перемішайте. Але заправляти до безпосередньої подачі до столу салат не рекомендую.
5. Ось і весь секрет, як зробити салат з корейської моркви з сухариками. Дивно просто, швидко, ситно і смачно.
Смачного!
Смачного!