Рецепт Приправа для корейської моркви фото

Приправа для корейської моркви
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Корейська кухня
Овочі, Морква, Часник, Цибуля
Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти
На обід, На вечерю
Гостре

Розповім, як приготувати приправу для корейської моркви. Салати по-корейськи - це дуже популярна закуска. А ви можете використовувати такий набір спецій не тільки для моркви, але і для інших овочів.

Спеції для моркви по-корейськи часто використовую для маринування кабачків, баклажанів, огірків і морської капусти. Таку закуску можна зберігати в холодильнику протягом кількох днів. Її подають на святковий стіл, до стопці холодної горілки, на вечерю або на обід. Ви можете купити готовий набір спецій в магазині, але не бачу в цьому сенсу, коли все робиться елементарно.

  • Морквина - 1 кілограм
  • Сіль - 2 чайних ложки
  • Цукровий пісок - 1, 5 Ст. Ложки
  • Паприка - 1 Чайна ложка
  • Каєнський перець - 0, 5 чайних ложки
  • Насіння koriandra - 1 Чайна ложка
  • Часник - 5 зубчиків
  • Чорний мелений перець - 0, 5 чайних ложки
  • Оцет столовий - 2 Ст. Ложки
  • Цибулина - 1 штука
  • Рослинна олія - 100 мілілітрів
1
Вимийте моркву і натріть за допомогою кухонного комбайна. Перекладіть моркву в миску, додайте до неї насіння коріандру, цукровий пісок і сіль, обидва види перцю, оцет.
2
Очистіть зубчики часнику і подрібніть їх на тертці, додайте в миску до моркви.
3
Очистіть цибулю і наріжте його на 4 частини. Розігрійте сковороду з рослинним маслом (мені подобається оливкова), викладіть цибулю і обсмажте до золотистого кольору, потім приберіть зі сковороди.
4
Влийте тонкою цівкою гаряче масло і перемішайте морквину дерев'яною лопаткою.
5
Накрийте миску тарілкою або кришкою, відправте в холод на 6 годин. Готовий салат зберігайте до двох тижнів.

Схожі рецепти