Приправа для корейської моркви
(покроковий рецепт з фото)
Розповім, як приготувати приправу для корейської моркви. Салати по-корейськи - це дуже популярна закуска. А ви можете використовувати такий набір спецій не тільки для моркви, але і для інших овочів.
Спеції для моркви по-корейськи часто використовую для маринування кабачків, баклажанів, огірків і морської капусти. Таку закуску можна зберігати в холодильнику протягом кількох днів. Її подають на святковий стіл, до стопці холодної горілки, на вечерю або на обід. Ви можете купити готовий набір спецій в магазині, але не бачу в цьому сенсу, коли все робиться елементарно.
- Морквина - 1 кілограм
- Сіль - 2 чайних ложки
- Цукровий пісок - 1, 5 Ст. Ложки
- Паприка - 1 Чайна ложка
- Каєнський перець - 0, 5 чайних ложки
- Насіння koriandra - 1 Чайна ложка
- Часник - 5 зубчиків
- Чорний мелений перець - 0, 5 чайних ложки
- Оцет столовий - 2 Ст. Ложки
- Цибулина - 1 штука
- Рослинна олія - 100 мілілітрів
1
Вимийте моркву і натріть за допомогою кухонного комбайна. Перекладіть моркву в миску, додайте до неї насіння коріандру, цукровий пісок і сіль, обидва види перцю, оцет.
2
Очистіть зубчики часнику і подрібніть їх на тертці, додайте в миску до моркви.
3
Очистіть цибулю і наріжте його на 4 частини. Розігрійте сковороду з рослинним маслом (мені подобається оливкова), викладіть цибулю і обсмажте до золотистого кольору, потім приберіть зі сковороди.
4
Влийте тонкою цівкою гаряче масло і перемішайте морквину дерев'яною лопаткою.
5
Накрийте миску тарілкою або кришкою, відправте в холод на 6 годин. Готовий салат зберігайте до двох тижнів.