Рулет з лаваша, курки і корейської моркви
(покроковий рецепт з фото)
Дуже яскрава закуска на святковий стіл - рулет з лаваша, курки і корейської моркви. Тарілка на святі спорожніє швидко, а за останній смачний шматочок люди мало не б'ються! Смачно і апетитно!
Цей рецепт приготування рулету з лаваша, курки і корейської моркви я довго випрошувала у своєї подруги. Саме у неї в гостях я виявила, що гості більше налягали саме на цей закусочний рулет, а не на основне блюдо. Так що врахуйте, що краще приготувати відразу два-три таких рулету. Повірте: гості оцінять!
- Курка копчена - 150 грам
- Сир твердий - 100 грам (можна замінити плавленим сиром начебто "дружби" )
- Морква по-корейськи - 100 грам
- Крем - 100 грам (можна замінити майонезом)
- Лаваш тонкий - 2 штуки
1. На один лаваш намазуємо половину від усієї кількості сметани. Викладаємо дрібно натертий сир. Накриваємо, трохи вдавлюючи, другим листом лаваша, щоб маса склеїлася.
2. Потім розмазує решту сметани, викладаємо моркву і шматочки курки. Акуратно, але з притиском, скачуємо щільний рулет.
3. Рулет можна подавати відразу, а краще дати йому постояти в холодильнику під пресом, щоб при подачі вийшли ось такі красиві шматочки.