Рецепт Рулет з лаваша, курки і корейської моркви фото

Рулет з лаваша, курки і корейської моркви
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі , Птах , Курка , Морква , Лаваш , Курка копчена
Дієтичне харчування , Рецепти без шкоди
На полуденок , На святковий стіл , Фуршет
Страви з начинкою
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 20 хв.

Дуже яскрава закуска на святковий стіл - рулет з лаваша, курки і корейської моркви. Тарілка на святі спорожніє швидко, а за останній смачний шматочок люди мало не б'ються! Смачно і апетитно!

Опис приготування:

Цей рецепт приготування рулету з лаваша, курки і корейської моркви я довго випрошувала у своєї подруги. Саме у неї в гостях я виявила, що гості більше налягали саме на цей закусочний рулет, а не на основне блюдо. Так що врахуйте, що краще приготувати відразу два-три таких рулету. Повірте: гості оцінять!

  • Курка копчена - 150 грам
  • Сир твердий - 100 грам (можна замінити плавленим сиром начебто"Дружби" )
  • Морква по-корейськи - 100 грам
  • Крем - 100 грам (можна замінити майонезом)
  • Лаваш тонкий - 2 штуки
рулет з лаваша, курки і корейської моркви - фото крок 1
1. На один лаваш намазуємо половину від усієї кількості сметани. Викладаємо дрібно натертий сир. Накриваємо, трохи вдавлюючи, другим листом лаваша, щоб маса склеїлася.
рулет з лаваша, курки і корейської моркви - фото крок 2
2. Потім розмазує решту сметани, викладаємо моркву і шматочки курки. Акуратно, але з притиском, скачуємо щільний рулет.
рулет з лаваша, курки і корейської моркви - фото крок 3
3. Рулет можна подавати відразу, а краще дати йому постояти в холодильнику під пресом, щоб при подачі вийшли ось такі красиві шматочки.

Схожі рецепти