Салат з корейської моркви з куркою
(покроковий рецепт з фото)
Салат з корейської моркви з куркою - це відмінний варіант пікантного і ситного салату. Він підійде для вечері або ж для сімейного обіду. Корейська морква прекрасно поєднується з курячим філе.
Щоб приготувати такий салат, вам необхідно попередньо обсмажити на сковороді гриби разом з курячими грудками. Для любителів гострого можна додати червоний перець чилі. Якщо ж ви не хочете переборщити з гостротою, то будьте обережні з морквою, так як вона також гостра. Щоб дізнатися, як приготувати салат з корейської моркви з куркою, читайте цей рецепт.
- Куряче філе - 200 грам
- Печериці - 200 грам
- Морква - 150 грам
- Огірки - 2 штуки
- Цибуля ріпчаста - 60 грам
- Картопля - 2 штуки
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Сіль, перець, рослинна олія - За смаком
Гриби вимийте і почистіть. Дайте їм обсохнути, наріжте їх на кубики або пластинки. Обсмажте гриби на рослинній олії до м'якості. Потім додайте до грибів нарубані на дрібні кубики або порізане тонкими смужками куряче філе. Поперчіть інгредієнти і обсмажуйте до готовності.
Картопля очистіть від шкірки. Вимийте його і відваріть до готовності в підсоленій воді в каструльці. Потім остудіть бульби і наріжте їх на невеликі кубики. Викладіть картоплю в салатник.
Цибулю очистіть і вимийте разом з огірком. Наріжте овочі невеликими кубиками і покладіть в салатник. За бажанням з огірка можна попередньо зняти шкірку.
Потім додайте в салатник корейську моркву. Якщо вона занадто довга, то для зручності її можна порізати. Поверх моркви викладіть обсмажені гриби з куркою.
Заправте готовий салатик майонезом, посоліть і поперчіть за смаком. Ретельно все перемішайте, дайте салату настоятися в холодильнику кілька годин.