Салат з корейської моркви
(покроковий рецепт з фото)
Іноді, коли я лінуюся готувати або у мене зовсім немає часу, то я знаходжу швидкі, але від цього не менш вдалі рецепти. Один з найпростіших варіантів в цьому випадку буде салатом.
Мені подобається, що тут потрібно всього лише нарізати продукти і з'єднати їх, змішавши з майонезом. Дуже легко і неймовірно ситно. Ознайомтеся з тим, як приготувати салат з корейської моркви з ковбасою. Це поєднання вже можна назвати класичним. Воно дуже добре підходить для повсякденних обіду або вечері.
- Ковбаса копчена - 150 грам
- Квасоля червона - 200 грам (консервована)
- Морква по-корейськи - 100 грам
- Кукурудза консервована - 100 грам
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Майонез - 2-3 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
- Кріп - За смаком
Ковбасу наріжте невеликими шматочками. Цибулю дрібно наріжте.
З'єднайте в салатниці кукурудзу, подрібнений кріп, ковбасу і цибулю.
З квасолі злийте воду з банки. Перекладіть її в салатницю.
Додайте в салат корейську моркву і майонез.
Блюдо перемішайте і посоліть за смаком. Смачного!