Рулет з грудинки
(покроковий рецепт з фото)
Ситна і красива закуска на святковий стіл - рулет з грудинки в домашніх умовах. Ми приготуємо не звичайний рулет, а порційні рулетики зі свинячих відбивних, фаршировані омлетом з грибів.
Такий рулет можна готувати з філе індички або курки. Я вирішила приготувати фарширований рулет з грудинки в домашніх умовах. Наріжте свинину, відбийте кожен шматочок, паралельно приготуйте омлет з грибами і фаршируйте їм м'ясо. Рулетики можна запікати, а можна обсмажувати на рослинній олії до золотистого кольору. Обидва варіанти дуже гарні.
- Свинина - 800 грам
- Печериці - 300 грам
- Курячий яйця - 4 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Борошно - 100 грам
- Панірувальні сухарі - 100 грам
- Желе - 1 За смаком
- Сіль і приправи - 1 За смаком
- Рослинна олія - 40 грам
1. Я вирішила трохи поекспериментувати зі свининою - рулет з грудинки в домашніх умовах фаршируємо омлетом з додаванням грибів. Отже, беремо печериці, моєму їх і дрібно нарізаємо.
2. Окремо збиваємо яйця, додаючи сіль за смаком і пару пучок борошна. Туди ж відправляємо дрібно нарізану зелень петрушки.
3. Гриби можна заздалегідь обсмажити, а можна залишити сирими. Відправляємо омлет на сковороду, накриваємо кришкою і смажимо на олії до готовності.
4. Ось такий у нас вийшов омлет. ВАЖЛИВО! Діаметр омлету повинен збігатися з діаметром м'яса. Свинину попередньо слід відбити молотком, після чого можна порізати омлет на навпіл (якщо відбивні невеликі).
5. Загортаємо омлет зі свининою в рулет.
6. Заколюємо зубочисткою або зшиваємо нитками. Тепер мачає рулет в борошно, після в яйце і панірувальні сухарі (можна замість панірувальних сухарів використовувати подрібнені в блендері волоські горіхи).
7. Тепер відправляємо на сковороду смажитися або відправляємо в духовку. На сковороді обсмажуємо з двох боків до рум'яної скоринки, а в духовці такі рулетики запікаються не більше 20 хвилин.
8. Подаємо до столу в гарячому або холодному вигляді, прикрашаємо зеленню. Поруч можна викласти свіжі овочі.