Рецепт Рулет з грудинки фото

Рулет з грудинки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Свинина
Дієтичне харчування
На святковий стіл , Фуршет , Різдво
Гарячі страви , Рулети
Кількість порцій: 5
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Ситна і красива закуска на святковий стіл - рулет з грудинки в домашніх умовах. Ми приготуємо не звичайний рулет, а порційні рулетики зі свинячих відбивних, фаршировані омлетом з грибів.

Опис приготування:

Такий рулет можна готувати з філе індички або курки. Я вирішила приготувати фарширований рулет з грудинки в домашніх умовах. Наріжте свинину, відбийте кожен шматочок, паралельно приготуйте омлет з грибами і фаршируйте їм м'ясо. Рулетики можна запікати, а можна обсмажувати на рослинній олії до золотистого кольору. Обидва варіанти дуже гарні.

  • Свинина - 800 грам
  • Печериці - 300 грам
  • Курячий яйця - 4 штуки
  • Цибуля - 1 штука
  • Борошно - 100 грам
  • Панірувальні сухарі - 100 грам
  • Желе - 1 За смаком
  • Сіль і приправи - 1 За смаком
  • Рослинна олія - 40 грам
рулет з грудинки - фото крок 1
1. Я вирішила трохи поекспериментувати зі свининою - рулет з грудинки в домашніх умовах фаршируємо омлетом з додаванням грибів. Отже, беремо печериці, моєму їх і дрібно нарізаємо.
рулет з грудинки - фото крок 2
2. Окремо збиваємо яйця, додаючи сіль за смаком і пару пучок борошна. Туди ж відправляємо дрібно нарізану зелень петрушки.
рулет з грудинки - фото крок 3
3. Гриби можна заздалегідь обсмажити, а можна залишити сирими. Відправляємо омлет на сковороду, накриваємо кришкою і смажимо на олії до готовності.
рулет з грудинки - фото крок 4
4. Ось такий у нас вийшов омлет. ВАЖЛИВО! Діаметр омлету повинен збігатися з діаметром м'яса. Свинину попередньо слід відбити молотком, після чого можна порізати омлет на навпіл (якщо відбивні невеликі).
рулет з грудинки - фото крок 5
5. Загортаємо омлет зі свининою в рулет.
рулет з грудинки - фото крок 6
6. Заколюємо зубочисткою або зшиваємо нитками. Тепер мачає рулет в борошно, після в яйце і панірувальні сухарі (можна замість панірувальних сухарів використовувати подрібнені в блендері волоські горіхи).
рулет з грудинки - фото крок 7
7. Тепер відправляємо на сковороду смажитися або відправляємо в духовку. На сковороді обсмажуємо з двох боків до рум'яної скоринки, а в духовці такі рулетики запікаються не більше 20 хвилин.
рулет з грудинки - фото крок 8
8. Подаємо до столу в гарячому або холодному вигляді, прикрашаємо зеленню. Поруч можна викласти свіжі овочі.

Схожі рецепти