Рулет зі свинячої голови
(покроковий рецепт з фото)
Як відомо, зі свинини можна приготувати безліч страв і навіть голова стане відмінним делікатесом у вигляді рулету. Готувати його можна двома способами: варити або запікати. Я вибрала другий варіант.
Приготувати рулет зі свинячої голови в домашніх умовах можна двома способами: відварити або запекти. Обидва способи хороші, але результат буде різним. В даному випадку ми запікали в фользі свинину, що вийшло зовсім непогано.
- Свиная голова - 1 штука
- Сіль і приправи - За смаком
1. Як виявилося, зі свинячої голови можна приготувати не тільки холодець, але і чудову закуску - рулет зі свинячої голови в домашніх умовах.
2. Кладемо голову на вуха і робимо надріз вздовж. Наша задача - відокремити шкуру з м'ясом від кістки і максимально наблизитися до черепу.
3. Тепер відділяємо всі частини друг від друга, щоб вийшло ось так: вуха окремо, шкура з м'ясом окремо, а череп окремо.
4. Тепер гарненько перчимо, солимо і приправляємо сало, після чого звертаємо в рулет.
5. Тепер обгортали рулет у фольгу і ставимо в духовку на одну годину. Температура повинні бути близько 180 градусів.
6. Після запікання даємо йому трохи охолонути. Рулет можна також і відварити в підсоленій і приправленою воді, тільки помістити його потрібно в спеціальний щільний пакет.
7. Нарізаємо рулет і подаємо як закуску або разом з основною стравою або гарніром.