Гуляш з печінки свинячої
(покроковий рецепт з фото)
Такий гуляш з печінки свинячої ще називають "хорватський гуляш", оскільки печінку готується в особливому соусі і подається з підливою. Спеції, сметана і томатна паста підсилюють смак печінки.
Свинячу печінку можна готувати по-різному. Цей рецепт дуже поширений, а страва виходить дуже смачним. Приготувати гуляш з печінки свинячої в домашніх умовах можна всього за одну годину, і за цей час вдасться приготувати також і гарнір.
- Печінка свиняча - 700 грам
- Молоко - 200 грам
- Цибуля - 2 штуки
- Tomtanaya паста - 1 Ст. Ложка
- Крем - 4 Ст. Ложки
- Рослинна олія - За смаком
- Спеції - За смаком
1. Це відмінне блюдо, яке може сподобатися навіть дітям. На гарнір до печінки підійде картопляне пюре або свіжі овочі.
2. Свиняча печінка готується швидко, а щоб позбавити її від гіркоти і зробити м'якше, потрібно замочити її в молоці. Наріжте печінку шматочками бажаного розміру і залиште на 20 хвилин в молоці.
3. Обсмажте цибулю на рослинній олії до золотистого кольору, після чого обваляйте в борошні печінку і викладіть її на лушпиння подушку. Смажте до готовності, постійно помішуючи.
1. Змішайте сметану і томатну пасту, додайте спеції. Це буде наша заправка для гуляшу з печінки.
2. Надішліть заправку на сковороду, додайте 5 столових ложок води. Після цього протушкувати трохи соус на слабкому вогні, постійно помішуючи.
6. Викладіть в соус печінку і цибулю, все акуратно перемішайте. Тушіте про 10 хвилин на слабкому вогні.
7. При подачі можна прикрасити готовий гуляш зеленню. Смачного!