Стейк з шийки свинини
(покроковий рецепт з фото)
З свинячої шийки виходить дуже смачний стейк і без особливих зусиль. Головне - не пересушити м'ясо.
Стейки зі свинячої шиї, на мою думку, найсоковитіші і найсмачніші. Щоб це м'ясо вийшло смачним - готуйте його якомога простіше, з мінімальною кількістю спецій. Перед вами саме такий рецепт приготування стейка з шийки свинини - простий, без особливих вишукувань. Але - м'ясо вийде дуже смачним! головне - слідувати рекомендаціям рецепта. І ще рада - після того як обсмажили стейки з двох сторін, проткніть м'ясо гострої спицею і подивіться який сік випливає зі шматка. Якщо прозорий - м'ясо готове, якщо рожевий - м'ясо ще сиро. Але кожному з нас подобається своя ступінь прожарювання стейків, кому-то необхідно щоб м'ясо було повністю просмажене, хтось любить "з кров'ю" Вибирайте свій варіант і свого часу готування.
- Свинячий ошийок - 400-500 грам
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 2-3 Щепоток
- Перець чорний мелений - 1-2 Щепоток
- Пряні трави - 1-2 Щепоток (орегано, базилік, прованські трави)