Стейк з шийки свинини

Стейк з шийки свинини
Кількість порцій: 2 Час приготування: 1 г. 30 хв.
З свинячої шийки виходить дуже смачний стейк і без особливих зусиль. головне — не пересушити м'ясо.

опис приготування:

Стейки зі свинячої шиї, на мою думку, найсоковитіші і найсмачніші. Щоб це м'ясо вийшло смачним — готуйте його якомога простіше, з мінімальною кількістю спецій. Перед вами саме такий рецепт приготування стейка з шийки свинини — простий, без особливих вишукувань. але — м'ясо вийде дуже смачним! головне — слідувати рекомендаціям рецепта. І ще рада — після того як обсмажили стейки з двох сторін, проткніть м'ясо гострої спицею і подивіться який сік випливає зі шматка. якщо прозорий — м'ясо готове, якщо рожевий — м'ясо ще сиро. Але кожному з нас подобається своя ступінь прожарювання стейків, кому-то необхідно щоб м'ясо було повністю просмажене, хтось любить "; з кров'ю" Вибирайте свій варіант і свого часу готування.

  • свинячий ошийок— 400-500 грам
  • Рослинна олія— 2 Ст. ложки
  • сіль— 2-3 Щепоток
  • Перець чорний мелений— 1-2 Щепоток
  • Пряні трави— 1-2 Щепоток(орегано, базилік, прованські трави)
Стейк з шийки свинини - фото крок 1 М'ясо миємо й обсушуємо паперовим рушником. Розрізаємо на шматки товщиною 2,5-3 см. Поливаємо майбутні стейки маслом і добре змащуємо їх, розминаючи пальцями.

Стейк з шийки свинини - фото крок 2 Посипаємо м'ясо з обох сторін сіллю, перцем і травами.

Стейк з шийки свинини - фото крок 3 Пакуємо тарілку з м'ясом в харчову плівку і залишаємо м'ясо маринуватися приблизно на 1 час.

Стейк з шийки свинини - фото крок 4 Розігріваємо сковороду гриль на великому вогні і обсмажити стейки по 1 хвилині з кожної сторони.

Стейк з шийки свинини - фото крок 5 Потім зменшуємо вогонь під сковородою і обсмажуємо м'ясо ще по 5 хвилин з кожного боку. Потім м'ясо можна загорнути у фольгу, поклавши на кожен шматочок по кубику вершкового масла, і відправити в розігріту до 100 градусів духовку хвилин на 10-15. Дивитися рецепт повністью

Схожі рецепти

Стейк зі свинячої шийки

Стейк зі свинячої шийки

Дуже простий рецепт приготування смачних стейків без особливого клопоту. Стейк вийде соковитим і нежирним, що дуже важливо для тих, хто піклується про фігуру і здоров'я. опис приготування: свиняча шийка — це відмінне м'ясо для того, щоб приготувати смачний і соковитий стейк. Готується він швид...

читати далі
Шашлик з шийки свинини

Шашлик з шийки свинини

Ви можете собі уявити літо без шашлику? Не обов'язково чекати якихось свят, досить зібратися, вийти на природу і посмажити. розповім, як приготувати шашлик з шийки свинини. опис приготування: Самий смак і соковитий шашлик (для любителів свинини) виходить саме зі свинячої шиї. Ця частина м'яса ...

читати далі
Гуляш зі свинячої шийки

Гуляш зі свинячої шийки

Рецепт приготування гуляшу зі свинячої шийки. Нехай в цьому рецепті і не яловичина, але зі свининою блюдо виходить дуже смачним. опис приготування: звичайно, для приготування справжнього угорського гуляшу потрібна яловичина. але, цей рецепт приготування свинини дозволить зробити домашнє блюдо ...

читати далі
Печеня з шийки

Печеня з шийки

Хороший шматочок м'яса здатний зігріти душу холодним зимовим вечором. Пропоную вам приготувати соковите і смачно печеня з шийки. М'ясо просочується ароматним соусом, виходить дуже смачно і апетитно. опис приготування: Представляю вам оригінальний і не складний рецепт приготування печені з шийк...

читати далі
Рибний салат «ракові шийки»

Рибний салат «ракові шийки»

Не знаю, яку закуску приготувати до чергового свята? Пропоную Вашій увазі незвичайний рибний салат, який прикрасить будь-який святковий стіл і здивує ваших гостей! Готується дуже просто! опис приготування: Не знаю, чим здивувати ваших гостей? Тоді цей рецепт точно для вас! відмінний салат, гот...

читати далі