Шашлик з анісом
(покроковий рецепт з фото)
Перед вами простий рецепт шашлику з анісом! смачно, ніжно, запашний, і все це з легкої східною родзинкою. Спробуйте також приготувати гриби на гарнір: просто нанизуйте їх на шампура і готуйте!
Хто ж не любить шашлик? Це смачно, ситно і так по-літньому! Так що, коли пора пікніків настане вноовь, ви вже спробуйте цей рецепт приготування шашлику з анісом! Я чомусь на сто відсотків впевнена, що ви не пошкодуєте.
- Свинина - 900 грам
- Печериці - 6 штук
- Цибуля - 1 штука
- Хміль-сунелі - 2 Ст. Ложки
- Червоний перець - 1 Ст. Ложка
- Braai - 1 щіпка
- Аніс - 1 Чайна ложка
- Паприка - 4 Ст. Ложки
- Спеції - За смаком
1. М'ясо наріжемо шматочками і замарінуем в сухої суміші з хмелі-сунелі, червоного перцю, перець, кінзи, анісу і інших ваших улюблених спецій.
2. Додамо далі 1 ст.Л. Води і подрібнену цибулю. Трохи мнем всю суміш руками, щоб цибуля пустила більше соку. Маринуємо суміш годину.
3. Тепер обсмажити на мангалі. Як гарнір я готувала грибочки. Для цього просто насаджував печериці на шампура і смажила паралельно з шашликом.
4. От і все! Смачного!