Індичка, тушкована з анісом
(покроковий рецепт з фото)
Тушковане, ніжне м'ясо індички - це ідеальне блюдо для любителів смачно поїсти. Індичка маринується в бальзамічний оцет з анісом і іншими спеціями, що надає страві особливу пікантність.
Філе індички, як відомо, дуже ніжне, а якщо його ще й попередньо замаринувати, виходить просто здорово! На гарнір підійде картопля в будь-якому вигляді: смажений, варений або запечений. Запам'ятовуйте рецепт, як приготувати індичку, тушковану з анісом, напевно стане в нагоді в найближчим часом
- Філе індички - 500 грам
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Часник - 2 зубчики
- Оцет бальзамічний - 2 Ст. Ложки
- Масло рослинне - За смаком
- Аніс мелений - За смаком
- Паприка - За смаком
- Орегано - За смаком
- Чебрець - За смаком
- Сіль - За смаком

Філе індички промиваємо, обсушуємо і нарізаємо порційними шматочками.

Цибулю нарізаємо півкільцями, часник подрібнюємо.

Додайте до м'яса цибулю і часник. Також кладемо спеції: аніс, чебрець, паприка, орегано. Вливаємо оцет, акуратно перемішуємо. Маринуємо півгодини.

Розігріваємо олію в сковороді, викладаємо замариновану індичку. Обсмажуємо 5 хвилин, вливаємо невелику кількість води і продовжуємо тушкувати до готовності під кришкою.

Подаємо страву до столу з улюбленим гарніром. Смачного!