Капуста, квашена з анісом
(покроковий рецепт з фото)
Перед вами рецепт приготування капусти, квашеної з анісом. Це смачно, люблю подавати таку капусту в якості закуски. Мені дуже подобається! Кислуватий смак капусти відмінно поєднується з м'ясом.
Класика! Спробуйте цей рецепт приготування капусти, квашеної з анісом. Саме аніс дозволяє звичного блюдо відразу "заграти" новими смаковими "нотами" . У готуванні нічого складного немає.
- Капуста - 6 кілограм
- Морква - 2 кілограма
- Насіння кропу - 0.5 склянки
- Лавровий лист - 3 штуки
- Гвоздика - 3 штуки
- Аніс мелений - 1 Ст. Ложка
1. Подрібнимо морквину і капусту, додамо до них спеції і все якісно перемішати, трохи розминаючи.
2. Ось приблизно так і повинна виглядати капуста. Заважайте її, поки не з'явиться сік.
3. Тепер помістимо капусту під гніт. Приблизно день-два нехай постоїть під важким пресом вагою 10-15 кг, а потім нехай ще добу капуста буде стояти під гнітом, але вже вагою 3 кг.
4. Ну, от і все. Смачного!