Рецепт Капуста, квашена з анісом фото

Капуста, квашена з анісом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Капуста, Зелень, Аніс
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Заготовки, Квашення

Перед вами рецепт приготування капусти, квашеної з анісом. Це смачно, люблю подавати таку капусту в якості закуски. Мені дуже подобається! Кислуватий смак капусти відмінно поєднується з м'ясом.

Класика! Спробуйте цей рецепт приготування капусти, квашеної з анісом. Саме аніс дозволяє звичного блюдо відразу "заграти" новими смаковими "нотами" . У готуванні нічого складного немає.

  • Капуста - 6 кілограм
  • Морква - 2 кілограма
  • Насіння кропу - 0.5 склянки
  • Лавровий лист - 3 штуки
  • Гвоздика - 3 штуки
  • Аніс мелений - 1 Ст. Ложка
капуста, квашена з анісом - фото крок 1
1. Подрібнимо морквину і капусту, додамо до них спеції і все якісно перемішати, трохи розминаючи.
капуста, квашена з анісом - фото крок 2
2. Ось приблизно так і повинна виглядати капуста. Заважайте її, поки не з'явиться сік.
капуста, квашена з анісом - фото крок 3
3. Тепер помістимо капусту під гніт. Приблизно день-два нехай постоїть під важким пресом вагою 10-15 кг, а потім нехай ще добу капуста буде стояти під гнітом, але вже вагою 3 кг.
капуста, квашена з анісом - фото крок 4
4. Ну, от і все. Смачного!

Схожі рецепти