Курячий пиріг з анісом
(покроковий рецепт з фото)
Перед вами рецепт приготування курячого пирога з анісом. Смачно, ситно, і дуже ароматно! аніс, звичайно, продукт специфічний, але якщо вам подобається, то вперед, додайте його в рецепт, це смачно!
Перед вами рецепт, який підкаже, як приготувати курячий пиріг з анісом. Впевнена, вам сподобається цей спосіб готування. Не потрібно мучитися з тестом, беремо готове. Відтепер всі легко і просто! Це швидкий і незвичайний рецепт, рекомендую!
- Куряче філе - 650 грам
- Сир твердий - 300 грам
- Вершки - 100 грам
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 2 штуки
- Паста томатна - 2 чайних ложки
- Спеції - За смаком
- Сосиски дитячі - 400 грам
- Обкладинка - 1 штука(1 паличка)
- Аніс - 1 штука(1 зірочка)
- Перепелині яйця - 15 штук
- Печериці - 5 штук (або інші гриби)
- Куряче яйце - 1 штука
- Тісто листкове - 500 грам
- Кукурудза, горошок - 200 грам (консервовані)
- Бульйонний кубик - 1 штука
1. Підготуємо інгредієнти. Курку подрібнити і обсмажити на рослинному маслі. Спеції до неї додамо за смаком. Тісто розморозимо, овочі очистимо і помиємо, яйця відварити.
2. Цибуля і моркву теж подрібнити і обсмажити. Додамо до курки. Туди ж - всі інші інгредієнти. По черзі вводимо подрібнені сосиски, перепелині відварені і нарізані яйця, вершки, кукурудзу і горох.
3. Ось така вийде начинка. Додамо до неї масло і спеції. Аніс і корицю ми додали в самому початку, тепер ці інгредієнти можна дістати. Готовим блюдо, поки м'ясо і морквина не стануть м'якими, а рідина не випарується.
4. Тепер тісто ділимо на два пласти і один з них розрівняти за формою і помістимо на нього начинку, натремо сир.
5. Верх пирога накриваємо другим шаром тіста і змажемо збитим яйцем. Запікаємо 30 хвилин при 180 градусах. Готово!