Рецепт Шашлик в коптильні фото

Шашлик в коптильні
(покроковий рецепт з фото)

Узбецька кухня
М'ясо , Овочі , Цибуля
Рецепти для схуднення
На природу
Гарячі страви , Шашлик
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 5 г. 0 хв.

Цікавий спосіб приготування шашликів - по-перше, м'ясо точно не згорить. А по-друге, не потрібно за ним постійно наглядати. Швидше дивіться, як приготувати шашлик в коптильні.

Опис приготування:

Для гурманів рецепт копчення шашлику в коптильні. Заздалегідь замаринуйте м'ясо з цибулею і спеціями. Розпаліть вогонь у коптильні. М'ясо нанизати на шампури і підвісьте над коптильнею. Залиште до повної готовності шашлику. Потім знімайте і насолоджуйтеся цим чудовим людом. Смачного!

  • М'ясо - 2 кілограма
  • Цибуля - 0, 5 кілограма
  • Сіль, перець - За смаком
шашлик в коптильні - фото крок 1
Спочатку замаринуйте м'ясо - наріжте його порційними шматочками і змішайте з порізаним півкільцями цибулею. Добре розімніть і залиште на ніч в холодильнику. Не забудьте посолити і поперчити.
шашлик в коптильні - фото крок 2
Мариноване м'ясо нанизати на шампури. По черзі з м'ясом можна вставити шматочки сирої картоплі і цибулі - вони запекутся і відмінно доповнять шашлик.
шашлик в коптильні - фото крок 3
Розпаліть вогонь у коптильні і дайте трохи прогоріти до утворення вугілля.
шашлик в коптильні - фото крок 4
Підвісьте шампури з м'ясом над коптильнею і залиште в такому положенні до повної готовності м'яса. Точної тривалості приготування не скажу - залежить від сили вогню і висоти, на якій будуть висіти шашлики. Визначайте готовність на око.

Схожі рецепти