Шашлик в коптильні
(покроковий рецепт з фото)
Цікавий спосіб приготування шашликів - по-перше, м'ясо точно не згорить. А по-друге, не потрібно за ним постійно наглядати. Швидше дивіться, як приготувати шашлик в коптильні.
Для гурманів рецепт копчення шашлику в коптильні. Заздалегідь замаринуйте м'ясо з цибулею і спеціями. Розпаліть вогонь у коптильні. М'ясо нанизати на шампури і підвісьте над коптильнею. Залиште до повної готовності шашлику. Потім знімайте і насолоджуйтеся цим чудовим людом. Смачного!
- М'ясо - 2 кілограма
- Цибуля - 0, 5 кілограма
- Сіль, перець - За смаком
Спочатку замаринуйте м'ясо - наріжте його порційними шматочками і змішайте з порізаним півкільцями цибулею. Добре розімніть і залиште на ніч в холодильнику. Не забудьте посолити і поперчити.
Мариноване м'ясо нанизати на шампури. По черзі з м'ясом можна вставити шматочки сирої картоплі і цибулі - вони запекутся і відмінно доповнять шашлик.
Розпаліть вогонь у коптильні і дайте трохи прогоріти до утворення вугілля.
Підвісьте шампури з м'ясом над коптильнею і залиште в такому положенні до повної готовності м'яса. Точної тривалості приготування не скажу - залежить від сили вогню і висоти, на якій будуть висіти шашлики. Визначайте готовність на око.