Форель в коптильні
(покроковий рецепт з фото)
Річкова форель - ніжна і смачна рибка. Сьогодні я розповім вам, як закоптити форель в домашніх умовах. Упевнений, це блюдо буде вам до смаку.
Як перетворити свій улов в делікатес і закоптити форель? Все досить просто. Випатрайте рибки, набийте черевця кропом і лимоном, додайте сіль, перець і залиште маринуватися на пару годин. Потім викладіть їх на решітку коптильні і коптити на яблуневої трісці протягом 2-2, 5 годин на невеликому вогні. Готову рибу подайте з вашим улюбленим гарніром. Смачного!
- Річкова форель - 6 штук
- Лимон - 2 штуки
- Пучок кропу - 1 штука
- Сіль, перець - За смаком
Форель випатрати і промийте. Наріжте лимони кружальцями і подрібніть кріп.
Набейте черевця рибок часточками лимона і кропом, приправити сіллю, поперчіть і залиште маринуватися протягом 2 годин.
Насипте в коптильню яблуневу тріску, встановіть решітку і викладіть рибу.
Коптити на невеликому вогні протягом 2 - 2, 5 годин. Готову рибу подайте з вашим улюбленим гарніром.