Рецепт Форель в коптильні фото

Форель в коптильні
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Фрукти , Форель , Лимон
Дієтичне харчування , Низькокалорійні
На природу
Страви цілком
Кількість порцій: 4
Час приготування: 5 г. 0 хв.

Річкова форель - ніжна і смачна рибка. Сьогодні я розповім вам, як закоптити форель в домашніх умовах. Упевнений, це блюдо буде вам до смаку.

Опис приготування:

Як перетворити свій улов в делікатес і закоптити форель? Все досить просто. Випатрайте рибки, набийте черевця кропом і лимоном, додайте сіль, перець і залиште маринуватися на пару годин. Потім викладіть їх на решітку коптильні і коптити на яблуневої трісці протягом 2-2, 5 годин на невеликому вогні. Готову рибу подайте з вашим улюбленим гарніром. Смачного!

  • Річкова форель - 6 штук
  • Лимон - 2 штуки
  • Пучок кропу - 1 штука
  • Сіль, перець - За смаком
форель в коптильні - фото крок 1
Форель випатрати і промийте. Наріжте лимони кружальцями і подрібніть кріп.
форель в коптильні - фото крок 2
Набейте черевця рибок часточками лимона і кропом, приправити сіллю, поперчіть і залиште маринуватися протягом 2 годин.
форель в коптильні - фото крок 3
Насипте в коптильню яблуневу тріску, встановіть решітку і викладіть рибу.
форель в коптильні - фото крок 4
Коптити на невеликому вогні протягом 2 - 2, 5 годин. Готову рибу подайте з вашим улюбленим гарніром.

Схожі рецепти