Рецепт Райдужна форель в коптильні фото

Райдужна форель в коптильні
(покроковий рецепт з фото)

Індійська кухня
Риба та морепродукти , Форель
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Кількість порцій: 6
Час приготування: 20 хв.

Уявляю Вашій увазі рецепт копченої форелі. Процес приготування не займе багато часу, результат порадує Вас своїм смаком. Відмінний рецепт для приготування на дачі, на рибалці, В поході.

Опис приготування:

Замочуємо 1 стакан вільховою тріски в воді.

Натираємо форель сіллю і перцем, всередину риби кладемо лимон і лавровий лист.

На дно коптильні викладаємо замоченную раніше вільхову тріску, кладемо рибу, закриваємо кришкою.

Ставимо коптильню на вогонь. Як тільки з-під кришки піде білий дим, zasekaem Час. 8-10 хвилин буде достатньо.

Минуло 10 хвилин, знімаємо коптильню з вогню, залишаємо із закритою кришкою ще хвилини на 3-5.

Дістаємо рибу. Смачного!

  • Форель - 1000 грам(1 шт)
  • Сіль - 1 Ст. Ложка
  • Перець - 1 Чайна ложка
  • Лимон - 4 скибочки
  • Лавровий лист - 2 штуки
Замочуємо 1 стакан вільховою тріски в воді.

Натираємо форель сіллю і перцем, всередину риби кладемо лимон і лавровий лист.

На дно коптильні викладаємо замоченную раніше вільхову тріску, кладемо рибу, закриваємо кришкою.

Ставимо коптильню на вогонь. Як тільки з-під кришки піде білий дим, zasekaem Час. 8-10 хвилин буде достатньо.

Минуло 10 хвилин, знімаємо коптильню з вогню, залишаємо із закритою кришкою ще хвилини на 3-5.

Дістаємо рибу. Смачного!

Схожі рецепти