Райдужна форель в коптильні
(покроковий рецепт з фото)
Уявляю Вашій увазі рецепт копченої форелі. Процес приготування не займе багато часу, результат порадує Вас своїм смаком. Відмінний рецепт для приготування на дачі, на рибалці, В поході.
Замочуємо 1 стакан вільховою тріски в воді.
Натираємо форель сіллю і перцем, всередину риби кладемо лимон і лавровий лист.
На дно коптильні викладаємо замоченную раніше вільхову тріску, кладемо рибу, закриваємо кришкою.
Ставимо коптильню на вогонь. Як тільки з-під кришки піде білий дим, zasekaem Час. 8-10 хвилин буде достатньо.
Минуло 10 хвилин, знімаємо коптильню з вогню, залишаємо із закритою кришкою ще хвилини на 3-5.
Дістаємо рибу. Смачного!
- Форель - 1000 грам(1 шт)
- Сіль - 1 Ст. Ложка
- Перець - 1 Чайна ложка
- Лимон - 4 скибочки
- Лавровий лист - 2 штуки
Замочуємо 1 стакан вільховою тріски в воді.
Натираємо форель сіллю і перцем, всередину риби кладемо лимон і лавровий лист.
На дно коптильні викладаємо замоченную раніше вільхову тріску, кладемо рибу, закриваємо кришкою.
Ставимо коптильню на вогонь. Як тільки з-під кришки піде білий дим, zasekaem Час. 8-10 хвилин буде достатньо.
Минуло 10 хвилин, знімаємо коптильню з вогню, залишаємо із закритою кришкою ще хвилини на 3-5.
Дістаємо рибу. Смачного!
Натираємо форель сіллю і перцем, всередину риби кладемо лимон і лавровий лист.
На дно коптильні викладаємо замоченную раніше вільхову тріску, кладемо рибу, закриваємо кришкою.
Ставимо коптильню на вогонь. Як тільки з-під кришки піде білий дим, zasekaem Час. 8-10 хвилин буде достатньо.
Минуло 10 хвилин, знімаємо коптильню з вогню, залишаємо із закритою кришкою ще хвилини на 3-5.
Дістаємо рибу. Смачного!