Рецепт Райдужна форель в коптильні фото

Райдужна форель в коптильні
(покроковий рецепт з фото)

Індійська кухня
Риба та морепродукти, Форель
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю

Уявляю Вашій увазі рецепт копченої форелі. Процес приготування не займе багато часу, результат порадує Вас своїм смаком. Відмінний рецепт для приготування на дачі, на рибалці, В поході.

Замочуємо 1 стакан вільховою тріски в воді.

Натираємо форель сіллю і перцем, всередину риби кладемо лимон і лавровий лист.

На дно коптильні викладаємо замоченную раніше вільхову тріску, кладемо рибу, закриваємо кришкою.

Ставимо коптильню на вогонь. Як тільки з-під кришки піде білий дим, zasekaem Час. 8-10 хвилин буде достатньо.

Минуло 10 хвилин, знімаємо коптильню з вогню, залишаємо із закритою кришкою ще хвилини на 3-5.

Дістаємо рибу. Смачного!

  • Форель - 1000 грам(1 шт)
  • Сіль - 1 Ст. Ложка
  • Перець - 1 Чайна ложка
  • Лимон - 4 скибочки
  • Лавровий лист - 2 штуки
Замочуємо 1 стакан вільховою тріски в воді.

Натираємо форель сіллю і перцем, всередину риби кладемо лимон і лавровий лист.

На дно коптильні викладаємо замоченную раніше вільхову тріску, кладемо рибу, закриваємо кришкою.

Ставимо коптильню на вогонь. Як тільки з-під кришки піде білий дим, zasekaem Час. 8-10 хвилин буде достатньо.

Минуло 10 хвилин, знімаємо коптильню з вогню, залишаємо із закритою кришкою ще хвилини на 3-5.

Дістаємо рибу. Смачного!

Схожі рецепти