Рецепт Форель райдужна смажена фото

Форель райдужна смажена
(покроковий рецепт з фото)

Азербайджанська кухня
Риба та морепродукти, Форель
ПП рецепти
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Пропоную вашій увазі рецепт форелі райдужної смаженої. Філе виходить неймовірно соковитим з хрусткою золотистою скоринкою, ароматом естрагону і оливкового масла. Прекрасне і корисне гаряче блюдо.

Я дуже люблю рибу і морепродукти, а ось чоловік, як, напевно, і більшість чоловіків, більше віддає перевагу м'ясу. Але одного разу спробувавши приготовлену мною смажену райдужну форель, сказав, що тепер це буде нашим святковим блюдом! Риба виходить надзвичайно смачною. Подивіться, як приготувати форель райдужну смажену, побалуйте своїх рідних і близьких, рекомендую!

  • Форель райдужна - 3 штуки(6 fileek )
  • Оливкова олія - 4-6 Ст. Ложок
  • Естрада - 2 Ст. Ложки (або Тархун-TRAVEL)
1
Вимийте і висушіть гілочки естрагону (або, як у нас його називають, тархун-трави), відділи стебла, а листя дрібно наріжте або подрібніть в ступці.
2
Відокремте від риби філе, промийте їх під проточною водою і висушіть.
3
Нагрійте на середньому вогні велику сковорідку. Поки нагрівається сковорода, займіться рибою: натріть шкірку сіллю і перцем.
4
Коли сковорода розігрілася, налийте на неї оливкового масла 1-2 столові ложки. Не чекайте, поки масло закипить, його варто просто розігріти. Надсилайте філе смажитися шкіркою вниз, на філе нанесіть сіль, перець і частина естрагону.
5
Залежно від товщини філе тримайте його на сковороді 3-4 хвилини до появи хрусткої скоринки. Після переверніть на іншу сторону і смажте 2-3 хвилини до повної готовності.

Схожі рецепти