Рецепт Райдужна форель смажена фото

Райдужна форель смажена
(покроковий рецепт з фото)

Індійська кухня
Риба та морепродукти , Форель
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 15 хв.

Райдужна форель - ситна і корисна риба, яку дуже легко готувати. До того ж, смажиться вона дуже швидко. Ми приготуємо форель з яскравою за смаком і кольором заправкою. Блюдо ви приготуєте за 10-15 хв.

Опис приготування:

Райдужна форель смажена - страва, рецепт якого повинна знати кожна господиня. Ця страва врятує вас в ситуації, коли треба щось швидко і смачно приготувати. Варіант - безпрограшний!

  • Філе райдужної форелі - 1-2 штук
  • Винний оцет білий - 1 Ст. Ложка
  • Лук-шалот подрібнений - 1 Чайна ложка
  • Подрібнений імбир - 1 Чайна ложка (тертий )
  • Лимонна цедра - 1/3 чайних ложки
  • Сіль - За смаком
  • Масло оливкове - 5-7 Ст. Ложок
  • Кмин - 1 Чайна ложка
  • Ізюм - 1-2 Ст. Ложок
райдужна форель смажена - фото крок 1
1. Філе райдужної форелі промийте під холодною водою і промокніть паперовим рушником.
райдужна форель смажена - фото крок 2
2. У невеликій мисці змішайте кмин, оцет, Luk-salotų, імбир, лимонну цедру і сіль. Додайте оливкову олію і перемішайте. Потім додайте родзинки і ще раз перемешайтею
райдужна форель смажена - фото крок 3
3. Змастіть філе форелі оливковою олією. Використовуйте пензлик або розмажте пальцями.
райдужна форель смажена - фото крок 4
4. Приправити сіллю і файл posyp'te темряви. У сковороду влийте олію, нагрійте і обсмажте форель на середньому вогні. Спочатку викладіть шкіркою вниз, коли риба прожарітся до середини (pobeleet), переверните. Філе райдужної форелі смажиться хвилин 7.
райдужна форель смажена - фото крок 5
5. Готове смажене філе райдужної форелі викладіть на тарілку сервіровки, зверху розподіліть заправку і насолоджуйтеся. Смачного!

Схожі рецепти