Райдужна форель смажена
(покроковий рецепт з фото)
Райдужна форель - ситна і корисна риба, яку дуже легко готувати. До того ж, смажиться вона дуже швидко. Ми приготуємо форель з яскравою за смаком і кольором заправкою. Блюдо ви приготуєте за 10-15 хв.
Райдужна форель смажена - страва, рецепт якого повинна знати кожна господиня. Ця страва врятує вас в ситуації, коли треба щось швидко і смачно приготувати. Варіант - безпрограшний!
- Філе райдужної форелі - 1-2 штук
- Винний оцет білий - 1 Ст. Ложка
- Лук-шалот подрібнений - 1 Чайна ложка
- Подрібнений імбир - 1 Чайна ложка (тертий )
- Лимонна цедра - 1/3 чайних ложки
- Сіль - За смаком
- Масло оливкове - 5-7 Ст. Ложок
- Кмин - 1 Чайна ложка
- Ізюм - 1-2 Ст. Ложок
1. Філе райдужної форелі промийте під холодною водою і промокніть паперовим рушником.
2. У невеликій мисці змішайте кмин, оцет, Luk-salotų, імбир, лимонну цедру і сіль. Додайте оливкову олію і перемішайте. Потім додайте родзинки і ще раз перемешайтею
3. Змастіть філе форелі оливковою олією. Використовуйте пензлик або розмажте пальцями.
4. Приправити сіллю і файл posyp'te темряви. У сковороду влийте олію, нагрійте і обсмажте форель на середньому вогні. Спочатку викладіть шкіркою вниз, коли риба прожарітся до середини (pobeleet), переверните. Філе райдужної форелі смажиться хвилин 7.
5. Готове смажене філе райдужної форелі викладіть на тарілку сервіровки, зверху розподіліть заправку і насолоджуйтеся. Смачного!