Рецепт Форель райдужна фото

Форель райдужна
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Риба та морепродукти , Фрукти , Форель , Лимон
Низькокалорійні , ПП рецепти
На обід , На вечерю , На святковий стіл , День народження
Гарячі страви , Страви цілком
Кількість порцій: 2
Час приготування: 50 хв.

Люблю смачно поїсти, але при цьому не витрачати багато часу на приготування їжі. Якщо вам таке до вподоби, то ось вам рецепт, як приготувати форель райдужну, яку запікаю цілком на фользі.

Опис приготування:

Не хвилюйтесь, що рибу не зручно буде розбирати. Залиште плавники, а після випікання потягніть за нього, шкіра злізе і перед вами буде тільки ніжне м'ясо всередині. До риби добре підходить лимонний соус або горіховий, а подавати її можна з картопляним пюре або пюре з зеленого горошку.

  • Форель - 2 штуки
  • Вершкове масло - 50-60 грам
  • Лимон - 1 штука
  • Шавлія - 2 Ст. Ложки
  • Funduk - 40 грам
  • Сіль, перець - За смаком
1
Відріжте бічні плавники, але залиште спинний. Очистіть рибу від хвоста до голови, потім розріжте черево і видаліть нутрощі, залиште голову, промийте гарненько і викладіть на стіл.
2
Витріть її серветками, потім натріть сіллю з чорним меленим перцем.
3
Застеліть деко фольгою і перекладіть акуратно рибу, випікайте в розігрітій до 200 градусів духовці близько 20 хвилин.
4
Акуратно перекладіть рибу на тарілку, потягніть за плавник і легко зніміть шкіру.
5
Вимийте лимон і натріть цедру, потім вичавіть сік цілого фрукта. Дрібно наріжте шавлія. Обсмажте фундук і подрібніть його.
6
Поставте сковороду на вогонь, перекладіть масло і розтопіть його, потім додайте лимонний сік і цедру, шавлія і горіхи, посоліть злегка і поперчіть. Прогрійте масу і полийте приготованим соусом рибу на тарілці.
7
Подавайте блюдо відразу до столу, смачного!

Схожі рецепти