Рецепт Шашлик по-таджицькому фото

Шашлик по-таджицькому
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
М'ясо
Дієтичне харчування , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На природу
Гарячі страви , Шашлик
Кількість порцій: 5
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Оригінальний і простий рецепт шашлику по-таджицькому я дізналася у своїх друзів і була здивована, яких тільки способів маринування м'яса немає на світі! Цей спосіб вважається швидким і я рекомендую вам його!

Опис приготування:

Приготувати шашлик по-таджицькому можна не тільки з баранини, але і з телятини. В цьому випадку маринувати м'ясо потрібно трохи довше, хоча б 2 годину. Також м'ясо можна замаринувати просто дрібно нарізаними овочами, не подрібнюючи їх в блендері, але, знову ж, маринувати доведеться від 4 до 12 годин. Подавати шашлик по-таджицькому потрібно з маринованою цибулею і овочами. Успіхів і приємного апетиту!

  • Баранина - 1 кілограм
  • Сало - 100 грам
  • Помідор - 3 штуки
  • Цибуля - 2 штуки
  • Часник - 3-4 зубчиків
  • Зелень - 3 штуки (пучок (кріп, Braai, петрушка, цибуля))
  • Сіль - 1 Чайна ложка (за смаком)
  • Перець - 1 Чайна ложка
  • Koriandr - 2 чайних ложки (насіння)
шашлик по-таджицькому - фото крок 1
М'ясо порізати шматочками, посолити, поперчити.
шашлик по-таджицькому - фото крок 2
Помідори, зелень, цибуля, часник подрібнити в блендері.
шашлик по-таджицькому - фото крок 3
Повинна вийти однорідна маса.
шашлик по-таджицькому - фото крок 4
М'ясо змішати з соусом і маринувати годину.
шашлик по-таджицькому - фото крок 5
М'ясо нанизати на шампури чергуючи з шматочками сала і смажити на вугіллі до готовності, поки з наколотого м'яса не буде з'являтися прозорий сік.
шашлик по-таджицькому - фото крок 6
Подати з маринованою цибулею. Смачного!

Схожі рецепти