Кабачки по-таджицькому
(покроковий рецепт з фото)
Ця страва має гарний зовнішній вигляд і має неперевершений смак. Кабачки обсмажуються з помідорами і грибами, виходить гарне дієтичне блюдо, без зайвих калорій.
Хочу з вами поділиться простим рецептом приготування кабачків по-таджицькому. Вам знадобляться такі інгредієнти: кабачки, помідори, печериці, сіль, зелень, рослинне масло і часник. Обсмажені кабачки з шампіньйонів імелко нарізаємо, додаємо помідори, зелень і часник. От і все! хай щастить!
- Кабачки - 2 штуки
- Помідор - 2 штуки
- Печериці - 5 штук
- Сіль - За смаком
- Часник - За смаком
- Зелень - За смаком
Ретельно промийте всі овочі. Кабачки розрізати вздовж.
Обсмажуємо кабачки з двох сторін на сковороді-гриль, змащеній олією.
Там же обсмажуємо печериці, порізані пластинками.
Обсмажені овочі та помідори ріжемо соломкою, часник і зелень подрібнюємо. Все змішуємо в одній ємності, солимо за смаком.
Смачного!