Рецепт Кабачки по-таджицькому фото

Кабачки по-таджицькому
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
Овочі , Кабачок
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 2
Час приготування: 30 хв.

Ця страва має гарний зовнішній вигляд і має неперевершений смак. Кабачки обсмажуються з помідорами і грибами, виходить гарне дієтичне блюдо, без зайвих калорій.

Опис приготування:

Хочу з вами поділиться простим рецептом приготування кабачків по-таджицькому. Вам знадобляться такі інгредієнти: кабачки, помідори, печериці, сіль, зелень, рослинне масло і часник. Обсмажені кабачки з шампіньйонів імелко нарізаємо, додаємо помідори, зелень і часник. От і все! хай щастить!

  • Кабачки - 2 штуки
  • Помідор - 2 штуки
  • Печериці - 5 штук
  • Сіль - За смаком
  • Часник - За смаком
  • Зелень - За смаком
кабачки по-таджицькому - фото крок 1
Ретельно промийте всі овочі. Кабачки розрізати вздовж.
кабачки по-таджицькому - фото крок 2
Обсмажуємо кабачки з двох сторін на сковороді-гриль, змащеній олією.
кабачки по-таджицькому - фото крок 3
Там же обсмажуємо печериці, порізані пластинками.
кабачки по-таджицькому - фото крок 4
Обсмажені овочі та помідори ріжемо соломкою, часник і зелень подрібнюємо. Все змішуємо в одній ємності, солимо за смаком.
кабачки по-таджицькому - фото крок 5
Смачного!

Схожі рецепти