Шашлик на йогурті
(покроковий рецепт з фото)
На мій погляд, маринад на основі кисломолочних продуктів - найвдаліший варіант для пікніка. М'ясо завжди виходить м'яким і соковитим, до того ж воно швидко маринується. Раджу придивитися до рецептом!
У приготуванні можна використовувати не тільки йогурт, але і будь-який інший кисломолочний продукт, наприклад, кефір або кисле молоко.
- Свинина - 1 кілограм
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 3 зубчики
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Йогурт - 500 мілілітрів
Підготуйте всі інгредієнти.
М'ясо промийте і наріжте на середні шматки.
Додайте нарізану кільцями цибулю.
Додати сіль, поперчіть, злийте йогурт.
Залиште маринуватися мінімум на 2 годину.
М'ясо рядок shampura. Обсмажуйте на мангалі до готовності.
Шашлик готовий. Смачного!