Хліб на йогурті
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування хліба на йогурті в хлібопічці. Всім любителям смаку йогурту цей хліб дуже сподобається.
В даному рецепті в процесі приготування до всіх інгредієнтів додають ще й йогурт. Він надає хлібу вишуканого смаку.
- Масла вершкового - 2 Ст. Ложки
- Йогурту - 140 мілілітрів
- Муки - 540 грам
- Солі - 1 Чайна ложка
- Вода - 280 мілілітрів
- Сухі дріжджі - 1, 5 чайних ложки
1. Йогурт вливаємо в контейнер хлібопічки, додаємо води, розтопленого вершкового масла (не гарячкуй), пісочний і сіль.
2. Через сито ми просіваємо борошно і перекладаємо в контейнер. Програму вибираємо «дріжджове тісто», і включаємо кнопкою «Старт».
3. Коли програма «дріжджове тісто» закінчить свою роботу, наступною програмою, яку ми вибираємо буде програма «випічка», (приблизно хвилин тридцять, колір скоринки - середній).
4. На решітку перекладаємо готовий хліб, трохи скроплюємо водою, накриваємо його рушником і даємо трохи відпочити.