Рецепт Щи з капусти фото

Щи з капусти
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Капуста
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, Корисний обід
Супи, Щи

Кажуть, що щі - традиційне національне російське блюдо, яким нікого не здивуєш. Неправда Добре приготовані щі з капусти - це справжня феєрія смаку. Розповідаю, як приготувати!

У кожної господині свій рецепт щей з капусти, кожен по своєму смачний. Пропоную вашій увазі наш сімейний рецепт приготування щей з капустою. Може комусь цей рецепт з фото допоможе навчитися готувати щі, хтось знайде для себе щось нове і корисне. Рада допомогти. Думаю, що вам сподобається. Готуйте і їжте на здоров'я

  • Куряче філе - 300 грам
  • Капуста - 400 грам
  • Картопля - 3 штуки
  • Морква - 1-2 штук
  • Корінь селери - 100 грам
  • Цибуля - 1-2 штук (невеликих)
  • Помідори - 1-2 штук (невеликих)
  • Рослинна олія - 1-2 Ст. Ложок
  • Вершкове масло - 20 грам
  • Сіль - 1 Ст. Ложка (за смаком)
  • Перець мелений - 1-2 Щепоток
  • Вода - 2-2, 5 L
щи з капусти - фото крок 1
Філе моєму, кладемо в каструлю і заливаємо водою. Ставимо варити бульйон приблизно на пів години. Коли він закипить - знімемо піну.
щи з капусти - фото крок 2
Поки вариться бульйон, займемося овочами. Тонко шаткуємо капусту.
щи з капусти - фото крок 3
Чистим картошку, миємо й нарізаємо невеликими кубиками.
щи з капусти - фото крок 4
Очищаємо моркву і корінь селери, миємо й нарізаємо соломкою.
щи з капусти - фото крок 5
Чистимо і нарізаємо цибулю.
щи з капусти - фото крок 6
На сковорідку з рослинним маслом викладаємо цибулю, морква і селера і обсмажуємо хвилин 10. Потім додаємо очищені від шкірки і порізані помідори. Додаємо пару ложок бульйону, трохи солі і спеції, вершкове масло і закриваємо кришкою. Тушкуємо хвилин 15.
щи з капусти - фото крок 7
Дістаємо з бульйону готове куряче філе і дрібно нарізаємо.
щи з капусти - фото крок 8
Перекладаємо нашатковану капусту і тушковані овочі в бульйон і даємо закипіти. Слідом відправляємо картоплю і подрібнене куряче м'ясо. Варимо до готовності картоплі. Пробуємо на сіль і, якщо треба, додаємо. Щи готові.

Схожі рецепти