Щи з капусти
(покроковий рецепт з фото)
Кажуть, що щі - традиційне національне російське блюдо, яким нікого не здивуєш. Неправда Добре приготовані щі з капусти - це справжня феєрія смаку. Розповідаю, як приготувати!
У кожної господині свій рецепт щей з капусти, кожен по своєму смачний. Пропоную вашій увазі наш сімейний рецепт приготування щей з капустою. Може комусь цей рецепт з фото допоможе навчитися готувати щі, хтось знайде для себе щось нове і корисне. Рада допомогти. Думаю, що вам сподобається. Готуйте і їжте на здоров'я
- Куряче філе - 300 грам
- Капуста - 400 грам
- Картопля - 3 штуки
- Морква - 1-2 штук
- Корінь селери - 100 грам
- Цибуля - 1-2 штук (невеликих)
- Помідори - 1-2 штук (невеликих)
- Рослинна олія - 1-2 Ст. Ложок
- Вершкове масло - 20 грам
- Сіль - 1 Ст. Ложка (за смаком)
- Перець мелений - 1-2 Щепоток
- Вода - 2-2, 5 L
Філе моєму, кладемо в каструлю і заливаємо водою. Ставимо варити бульйон приблизно на пів години. Коли він закипить - знімемо піну.
Поки вариться бульйон, займемося овочами. Тонко шаткуємо капусту.
Чистим картошку, миємо й нарізаємо невеликими кубиками.
Очищаємо моркву і корінь селери, миємо й нарізаємо соломкою.
Чистимо і нарізаємо цибулю.
На сковорідку з рослинним маслом викладаємо цибулю, морква і селера і обсмажуємо хвилин 10. Потім додаємо очищені від шкірки і порізані помідори. Додаємо пару ложок бульйону, трохи солі і спеції, вершкове масло і закриваємо кришкою. Тушкуємо хвилин 15.
Дістаємо з бульйону готове куряче філе і дрібно нарізаємо.
Перекладаємо нашатковану капусту і тушковані овочі в бульйон і даємо закипіти. Слідом відправляємо картоплю і подрібнене куряче м'ясо. Варимо до готовності картоплі. Пробуємо на сіль і, якщо треба, додаємо. Щи готові.