Щи з бараниною

Щи з бараниною
Кількість порцій: 5 Час приготування: 3 г. 0 хв.
Дуже наваристі і ситні щі з бараниною. З таким блюдом друге можна навіть і не готувати. Відмінний обід або вечерю. Спробуйте, вам обов'язково сподобається.

опис приготування:

Щи з бараниною готуйте так. Поставте варитися м'ясо з цілими цибулиною і морквою. Через годину, вийміть м'ясо, поріжте і поверніть в бульйон, а овочі викиньте. Покладіть в суп порізану картоплю. Цибулю і моркву обсмажте на сковороді і додайте в суп за 5 хвилин до готовності. Тоді ж посоліть, поперчіть і киньте лавровий лист. Перед самою готовністю кидайте в суп порізаний щавель. як закипить, відставте і дайте настоятися півгодини. При подачі на стіл в тарілку покладіть половинку вареного яйця і сметану. Смачного!

  • Баранина з кісточкою— 500 грам
  • Цибуля— 2 штуки
  • морква— 2 штуки
  • картопля— 2 штуки
  • яйця— 4 штуки
  • Лавровий лист— 2 штуки
  • пучок щавлю— 1 штука
  • крем— За смаком
  • сіль, перець— За смаком
Щи з бараниною - фото крок 1 Залийте м'ясо водою і поставте на вогонь.

Щи з бараниною - фото крок 2 після закипання, додайте в каструлю цілу цибулину і морквину. варіть 1 годину на середньому вогні.

Щи з бараниною - фото крок 3 відваріть яйця.

Щи з бараниною - фото крок 4 М'ясо вийміть з бульйону і поставте охолоджуватися, овочі викиньте.

Щи з бараниною - фото крок 5 Остигнуло м'ясо поріжте і покладіть в бульйон.

Щи з бараниною - фото крок 6 очистіть картоплю, цибулю і моркву.

Щи з бараниною - фото крок 7 Поріжте картоплю і киньте в суп.

Щи з бараниною - фото крок 8 Обсмажте подрібнену цибулю.

Щи з бараниною - фото крок 9 Потім додайте порізану моркву.

Щи з бараниною - фото крок 10 для 5 хвилин до готовності додайте в суп засмажку, сіль, перець і лавровий лист. Перед самою готовністю кидайте в суп порізаний щавель. як закипить, відставте і дайте настоятися півгодини. При подачі на стіл в тарілку покладіть половинку вареного яйця і сметану.

Схожі рецепти

Азербайджанський плов з бараниною

Азербайджанський плов з бараниною

Найсмачніший і ароматний плов - це азербайджанський, якщо приготувати його правильно, він виходить настільки приголомшливий, що всі інші варіанти плову просто меркнуть на його тлі, повірте мені. опис приготування: Багато з нас думають, що сучасний спрощений варіант плову і є справжній і єдино ...

читати далі
Долма з бараниною

Долма з бараниною

Долма традиційно робиться з фаршу трьох видів — свинячого, яловичина та баранина. Я пропоную вам спрощений варіант приготування долми, з фаршем баранини. Знадобляться молоде листя винограду. опис приготування: У Вірменії щорічно влаштовується фестиваль національної кухні і називається він фест...

читати далі
Голубці з бараниною

Голубці з бараниною

Найчастіше голубці з бараниною можна зустріти в кавказької національної кухні. В даному випадку м'ясо загортається в виноградні листи і вариться в м'ясному бульйоні до готовності. Дуже смачно! опис приготування: Пропоную рецепт, як приготувати голубці з бараниною. Якщо слідувати кавказьким тра...

читати далі
Крокети з бараниною

Крокети з бараниною

Крокети - справжня знахідка для зайнятої господині, яка любить побалувати сім'ю смачною їжею, але не може проводити занадто багато часу на кухні. Пропоную вашій увазі крокети з бараниною. опис приготування: Kroketи, які вперше стали готувати у Франції, виглядають як котлети в формі циліндра аб...

читати далі
Манти з бараниною і гарбузом

Манти з бараниною і гарбузом

соковиті, ароматні і надзвичайно смачні! Рекомендую обов'язково приготувати манти з бараниною і гарбузом і побалувати близьких цим смачним блюдом. опис приготування: Манти можна приготувати з найрізноманітнішою начинкою, сьогодні у нас манти з бараниною, цибулею і гарбузом. Баранину можна за б...

читати далі