Щи з бараниною
(покроковий рецепт з фото)
Дуже наваристі і ситні щі з бараниною. З таким блюдом друге можна навіть і не готувати. Відмінний обід або вечерю. Спробуйте, вам обов'язково сподобається.
Щи з бараниною готуйте так. Поставте варитися м'ясо з цілими цибулиною і морквою. Через годину, вийміть м'ясо, поріжте і поверніть в бульйон, а овочі викиньте. Покладіть в суп порізану картоплю. Цибулю і моркву обсмажте на сковороді і додайте в суп за 5 хвилин до готовності. Тоді ж посоліть, поперчіть і киньте лавровий лист. Перед самою готовністю кидайте в суп порізаний щавель. Як закипить, відставте і дайте настоятися півгодини. При подачі на стіл в тарілку покладіть половинку вареного яйця і сметану. Смачного!
- Баранина з кісточкою - 500 грам
- Цибуля - 2 штуки
- Морква - 2 штуки
- Картопля - 2 штуки
- Яйця - 4 штуки
- Лавровий лист - 2 штуки
- Пучок щавлю - 1 штука
- Крем - За смаком
- Сіль, перець - За смаком
Залийте м'ясо водою і поставте на вогонь.
Після закипання, додайте в каструлю цілу цибулину і морквину. Варіть 1 годину на середньому вогні.
Відваріть яйця.
М'ясо вийміть з бульйону і поставте охолоджуватися, овочі викиньте.
Остигнуло м'ясо поріжте і покладіть в бульйон.
Очистіть картоплю, цибулю і моркву.
Поріжте картоплю і киньте в суп.
Обсмажте подрібнену цибулю.
Потім додайте порізану моркву.
Для 5 хвилин до готовності додайте в суп засмажку, сіль, перець і лавровий лист. Перед самою готовністю кидайте в суп порізаний щавель. Як закипить, відставте і дайте настоятися півгодини. При подачі на стіл в тарілку покладіть половинку вареного яйця і сметану.