Sardel'ki, фаршировані сиром і грибами
(покроковий рецепт з фото)
Бюджетний варіант смачної страви на кожен день. З простих і доступних продуктів можна приготувати ароматне і ситне блюдо для перекусу або повноцінного прийому їжі. Дивіться мій рецепт!
Щоб з сардельок зробити човники, я використовувала ніж для яблук, його гострі зазубрені краю прекрасно впоралися із завданням. Якщо такого ножа немає, то можна зробити поглиблення за допомогою кавової ложечки. Дивіться, як приготувати сардельки, фаршировані сиром і грибами, готуйте і пробуйте. Хай щастить!
- Sardel'ki - 3 штуки
- Гриби - 75 грам
- Цибуля - 1 штука
- Сир - 75 грам
- Майонез - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
Підготуйте продукти: гриби поріжте пластинками, цибуля - півкільцями, а з сардельок зніміть оболонки.
Гриби з цибулею та олією обсмажте до готовності, посоліть і поперчіть за смаком, але враховуйте, що сардельки теж солоні.
Кожну сардельку розріжте уздовж на дві половинки. В кожній половинці зробіть поглиблення, але товщина стінок повинна бути не менше 5 мм, щоб вони тримали форму. Решта "серединки" sardelek porež'te Дрібно.
Додайте шматочки сардельок до грибами і протушкувати все хвилинку. Начинка готова.
Наповніть начинкою човники з сардельок.
Полийте майонезом. Можна додати улюблених трав.
Посипте щедро тертим сиром і відправте в гарячу духовку на 15-20 хвилин, температура - 200 градусів.
Фаршировані сардельки готові! подавайте гарячими, приємного!