Кабачки, фаршировані грибами і сиром
(покроковий рецепт з фото)
Відмінна блюдо без особливих зусиль. Легке, майже дієтичне.
Ви не знаєте, як приготувати кабачки, фаршировані грибами і сиром? Ніколи не їли таке блюдо? смачно, швидко, недорого і корисно - це все можна сказати про нього. Блюдо просте, дуже приємне, припаде до смаку і чоловікам і жінкам. Пропоную вам на допомогу при готуванні вечері цей простий рецепт - кабачки, фаршировані грибами і сиром. Сподіваюся, все в ньому вам буде зрозумілим і все у вас вийде!
- Кабачок - 1 штука (молодий, невеликий)
- Гриби - 200-300 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука (маленька)
- Сир - 75 грам
- Майонез - 1 Ст. Ложка
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка (за смаком)
- Перець чорний мелений - 2 щіпки
Кабачок розрізаємо вздовж навпіл, акуратно виймаємо серединку. Отримані "човники" проварити в киплячій і злегка підсоленій воді 3-4 хвилини.
Гриби дрібно нарізаємо.
Цибулину чистимо і нарізаємо на дрібні кубики.
Обсмажуємо на олії цибулю, потім додаємо гриби і дрібно нарізану серцевину кабачка.
Морква чистим, моєму і натираємо на тертці. Відправляємо на сковороду до грибів. Солимо, PERC і tusim 10-15 хвилин.
Наповнюємо кабачки приготованим фаршем з грибів.
Змащуємо майонезом, можна сметаною. Можна додати крапельку кетчупу.
І посипати зверху натертим сиром.
Викладаємо кабачки на деко, або в форму для запікання і відправляємо в нагріту до 180 градусів духовку хвилин на 30.