Рецепт Sardel'ki, фаршировані картоплею фото

Sardel'ki, фаршировані картоплею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Субпродукти , Картопля
Вегетаріанське харчування
На обід , На полуденок
Фаршировані
Кількість порцій: 3
Час приготування: 30 хв.

Хочу показати, як приготувати сардельки, фаршировані картоплею. Це оригінальне блюдо, яке красиво виглядає на столі. Його обожнюють і дорослі, та діти. Спробуйте і ви його приготувати!

Опис приготування:

Картопляна начинка всередині сардельок виходить досить ніжною. Але при бажанні можна зробити її ще більш м'якою. Для цього можна використовувати картопляне пюре замість сирого натертого картоплі. Раджу один раз спробувати, ніж сто разів побачити. Це насправді дуже смачно!

  • Sardel'ki - 3 штуки (курячі або свинячі)
  • Картопля - 2 штуки (середнього розміру)
  • Сир - 150 грам (твердих сортів)
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Тісто листкове - 100 грам
  • Сир - 100 грам
  • Яєчний жовток - 1 штука
Sardel'ki, фаршировані картоплею - фото крок 1
Я використовую для приготування магазинне листкове тісто. І перш за все його потрібно поставити розморозитися. Для цього викладаю пласт і залишаю хвилин на 40 при кімнатній температурі.
Sardel'ki, фаршировані картоплею - фото крок 2
Тепер підготуйте сардельки. З них потрібно акуратно зняти шкірку, щоб не пошкодити форму. Потім сардельки потрібно розрізати на половинки уздовж. З половинок потрібно дістати серцевину і зробити човники. Це зручно робити чайною ложкою. М'ясо з середини дрібно наріжте і покладіть в окрему тарілку.
Sardel'ki, фаршировані картоплею - фото крок 3
Тепер очистіть картопля від шкірки і натріть його на крупній тертці. Утворений сік злийте. Натертий картопля додайте в тарілку з м'ясом сардельок, яке було вирване з човників. Туди ж відправте натертий на крупній тертці сир. За смаком додайте сіль і перець. Все добре перемішайте.
Sardel'ki, фаршировані картоплею - фото крок 4
Отриману начинку покладіть в розрізані половинки сардельки, вставте їх. Листкове тісто наріжте смужками шириною близько двох сантиметрів. Тепер смужками тіста потрібно обернути сардельки з начинкою. Утворені сардельки в тесті змастіть яєчним жовтком, викладіть на деко, змащений олією і зепекіте в духовці при температурі 180 градусів близько 15-20 хвилин.
Sardel'ki, фаршировані картоплею - фото крок 5
Готові сардельки з начинкою дістаньте з духовки і викладіть на салатні листя. Для прикраси зверху їх можна посипати кунжутним насінням. Їсти це блюдо краще гарячим.

Схожі рецепти