Sardel'ki телята
(покроковий рецепт з фото)
Хочете дізнатися, як приготувати телячі сардельки в домашніх умовах, щоб вони були ароматними і соковитими? Читайте цей рецепт і приступайте до приготування. Вони в рази корисніше і смачніше магазинних.
З 3 кілограма м'яса 300 мл води точно знадобиться. Решта можете регулювати на розсуд.
Сардельки можна покласти в морозильник і залишити про запас.
Відварювати їх потрібно близько 6-10 хвилин.
- Телятина - 3 кілограма
- Сіль кухонна - 6 чайних ложок
- Приправа до м'яса - За смаком (хмелі-сунелі або шашлична)
- Часник - 7 зубчиків
- Холодна вода - 500 мілілітрів
- Свиняча оболонка - 3 штуки (кишка)
Для того щоб підготувати м'ясо до приготування, його треба промити, висушити і зняти всі плівки і відрізати прожилки, якщо вони присутні. Потім все м'ясо потрібно пропустити через м'ясорубку. Фарш складіть в миску.
Потім приправте м'ясо сіллю, додайте приправи. Для гостроти до фаршу додайте пропущені через чеснокодавку зубчики свіжого і соковитого часнику. Якщо хочете, можете додати сушену зелень. Всю масу фаршу потрібно добре вимішати руками.
Ви можете самі визначити, наскільки ваші сардельки будуть соковитими. При вимішування фаршу поступово доливайте туди воду.
За допомогою спеціальної машинки почніть набивати м'ясо в кишку і формувати сардельки, перев'язуючи їх нитками.
За допомогою спеціальної машинки почніть набивати м'ясо в кишку і формувати сардельки, перев'язуючи їх нитками.