Рецепт Sardel'ki телята фото

Sardel'ki телята
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Телятина
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На природу
Гарячі страви

Хочете дізнатися, як приготувати телячі сардельки в домашніх умовах, щоб вони були ароматними і соковитими? Читайте цей рецепт і приступайте до приготування. Вони в рази корисніше і смачніше магазинних.

З 3 кілограма м'яса 300 мл води точно знадобиться. Решта можете регулювати на розсуд.

Сардельки можна покласти в морозильник і залишити про запас.

Відварювати їх потрібно близько 6-10 хвилин.

  • Телятина - 3 кілограма
  • Сіль кухонна - 6 чайних ложок
  • Приправа до м'яса - За смаком (хмелі-сунелі або шашлична)
  • Часник - 7 зубчиків
  • Холодна вода - 500 мілілітрів
  • Свиняча оболонка - 3 штуки (кишка)
Sardel'ki телята - фото крок 1
Для того щоб підготувати м'ясо до приготування, його треба промити, висушити і зняти всі плівки і відрізати прожилки, якщо вони присутні. Потім все м'ясо потрібно пропустити через м'ясорубку. Фарш складіть в миску.
Sardel'ki телята - фото крок 2
Потім приправте м'ясо сіллю, додайте приправи. Для гостроти до фаршу додайте пропущені через чеснокодавку зубчики свіжого і соковитого часнику. Якщо хочете, можете додати сушену зелень. Всю масу фаршу потрібно добре вимішати руками.
Sardel'ki телята - фото крок 3
Ви можете самі визначити, наскільки ваші сардельки будуть соковитими. При вимішування фаршу поступово доливайте туди воду.
За допомогою спеціальної машинки почніть набивати м'ясо в кишку і формувати сардельки, перев'язуючи їх нитками.

Схожі рецепти