Сардельки фаршировані з картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Скільки різновидів страв існує за участю ковбасок, сосисок, сардельок ... Здавалося б, це вже готові продукти, але тільки подивіться, як можна приготувати фаршировані сардельки з картоплею.
Ось така нехитра і смачна страва можна приготувати з сардельок з картоплею. А щоб воно готувалося ще швидше, ви можете нарізати картоплю зовсім дрібно або натерти його на тертці, а сардельки покласти зверху. Таким чином у нас внизу вийде подушка з гарніру, а зверху будуть сардельки. Вони як раз дадуть сік, в якому буде гаситися гарнір.
- Sardel'ki - 2 штуки
- Сир - 100 грам
- Бекон - 100 грам
- Зелень - За смаком
- Часник - 2-3 зубчиків
- Сіль, перець, спеції - За смаком
- Майонез - 2-3 Ст. Ложок
Читання sardel'ki, промиваємо їх водою. Очищати їх не будемо від шкірки. Так вони будуть краще тримати форму. Робимо в них кілька надрізів.
Трьом часник і сир на тертці, якщо ви вибрали твердий сорт, хоча можна використовувати і м'який. Тоді класти його потрібно буде в самому кінці. Нарізаємо зелень дрібно, як на соус. Кладемо все в миску, додаємо майонез і перемішуємо.
У поглиблення сардельок кладемо масу, гарненько забиваючи нею надрізи. Ріжемо бекон тоненько, обертаємо їм наші сардельки з начинкою. Щоб вони не розпалися, заколюємо їх зубочистками або шпажками.
Тепер нарізаємо картопля кружками. Беремо деко або сковороду. Застеляємо його фольгою. На деко викладаємо картоплю і сардельки. Картоплю можна не солити, так як сардельки дадуть сік. Ставимо в духовку при температурі 150 градусів на півгодини.
Через покладений час дістаємо наше блюдо. Апетитні фаршировані сардельки з картоплею готові! А картоплю можна вмочати в соус з сардельок. Смачного!