Фаршировані сардельки
(покроковий рецепт з фото)
Смачне і цікаве блюдо можна приготувати зі звичайних сардельок за лічені хвилини. Не вірите? У цьому рецепті ми розвіємо ваші сумніви і доведемо, що і прості сардельки можуть бути цікавими:)
Вам хочеться смачного і цікавого вечері, а в холодильнику тільки невеликі шматочки сиру і ковбаси та ще кілька сардельок? За допомогою цього рецепта ви легко приготуєте смачна страва - фаршировані сардельки. Звичайні сардельки перетворяться в цікаве блюдо, яке можна подати з салатом зі свіжих овочів. Такі сардельки дуже подобаються діткам, тільки ковбасу в начинці замініть чимось іншим - вареним яйцем, наприклад. Ну ось, ви прочитали рецепт і тепер знаєте, як приготувати фаршировані сардельки. Фантазуйте і придумуйте для сардельок та інші варіанти начинки:)
- Sardel'ki - 4 штуки
- Сир - 50 грам
- Картопля відварений - 1 штука
- Ковбаса сирокопчена - 50 грам
- Майонез - 1 Чайна ложка
Варену картоплину подрібнити на тертці або просто розім'яти.
Ковбасу дрібно нарізати і додати до картоплі.
Сир потерти на середній або дрібній тертці, додати до картоплі з ковбасою. Туди ж додати майонез і все перемішати.
Сардельки очистити від шкірки.
І зробити в них розрізи. Можна ось так - навскоси, а можна по центру уздовж. Головне - нерозрізаний до кінця.
У розрізи на сардельки щільно укласти начинку з картоплі, ковбаси та сиру. Викладаємо в злегка змащену маслом форму. Можна додатково зверху посипати тертим сиром
Ставимо форму з нафаршированими сардельками в розігріту до 180-200 градусів духовку і запікаємо про потрібної вам ступеня. Можна поставити і в мікрохвильовку, але там не вийде красивою скоринки.