Домашні сардельки з курки
(покроковий рецепт з фото)
Соковиті, ніжні, а головне - домашні і без жодних шкідливих добавок, сардельки з курки підкорять ваших рідних. І повірте, в цій справі знайдуться помічники - діти із задоволенням допоможуть вам в готуванні!
Ми не зможемо ввійти прожити без ковбаси, sosisok або sardelek. Але знаючи, з чим і як готують ці ковбаси, все частіше замислюєшся про корисну їжу. І ось вже багато років я намагаюся готувати сардельки або сосиски в домашніх умовах. І ось сьогодні я хочу вам розповісти, як приготувати домашні сардельки з курки. Нічого складного в приготуванні немає, але зате які смачні, соковиті і без шкідливих добавок виходять сардельки. Мої племінники лопають їх із задоволенням:)
- Куряче філе - 600 грам
- Молоко - 250 грам
- Гірчичний - 1 Чайна ложка
- Спеції - 1 щіпка (за смаком)
- Сіль - 1 щіпка (за смаком)
- Чорний мелений перець - 1 щіпка (за смаком)
Куряче філе порізати на шматочки і подрібнити блендером. Додамо молоко і поставимо відпочивати на 1 годину в холодне місце.
Змішаємо в одній тарілці спеції: я брав паприку, сіль, майоран, зовсім небагато мускатного горіха, чорний мелений перець і білий. Але якщо ви робите сардельки для дітей, то варто відязикатися від спецій, крім солі і зовсім невеликої кількості перцю.
Через годину ще раз подрібнюємо блендером куряче філе з молоком до однорідної маси.
Додаємо гірчицю, спеції, також можна трохи додати часнику, пропущеного через прес. Ще раз пройдемося блендером.
А тепер будемо формувати сардельки за допомогою харчової плівки, краще, звичайно, якщо у вас є кишки, але плівку теж можна використовувати. Харчову плівку розстеліть на стіл, трохи відступите від краю, викладайте ложкою пюре. А далі скручуємо як цукерку, а кінці зав'язуємо.
Відправляємо курячі сардельки в холодильник на 1-1, 5 годину. Потім закидаємо їх в киплячу воду і варимо хвилин 10-15.