Рецепт Сардельки фаршировані в беконі фото

Сардельки фаршировані в беконі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Субпродукти
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На природу
Фаршировані
Кількість порцій: 6
Час приготування: 20 хв.

Це ідеальна закуска до пива або на природу. Апетитні, соковиті і хрусткі сардельки фаршировані в беконі в домашніх умовах зробити досить просто, а результат - приголомшливий.

Опис приготування:

1. Насамперед включіть її, залиште її розігріватися до 190 градусів.

2. Sardel'ki чистий, гострим ножем зробіть надрізи вздовж, але не дорізаючи до кінця.

3. Сир наріжте толстенькими брусочками.

4. У кожен надріз викладіть трохи соусу за смаком. Використовувати в рецепті приготування сардельок фаршированих в беконі можна майонез, гірчицю, кетчуп або будь-який інший пікантний соус.

5. Вкладіть акуратно брусочки сиру.

6. Кожну сардельку оберніть смужкою бекону.

7. Щоб щільно закріпити начинку, можна на краях прихопити бекон зубочистками.

8. Жароміцних форму змажте рослинним маслом, викладіть в неї сардельки.

9. Надішліть в розігріту духовку і запікайте. Хвилин через 7-10 сир розплавиться, а через 15-20 бекон буде добре засмажені і хрустким.

На останні кілька хвилин можна поставити під гриль.

Ось тепер ви знаєте, як приготувати сардельки фаршировані в беконі. Сподіваюся, що закуска буде вам до смаку!

  • Sardel'ki - 6 штук
  • Бекон - 6 скибочок
  • Твердий сир - 6 скибочок
  • Соус - За смаком (часниковий, томатний, гірчиця і т.Д.)
  • Рослинна олія - 1 Чайна ложка
1. Насамперед включіть її, залиште її розігріватися до 190 градусів.

2. Sardel'ki чистий, гострим ножем зробіть надрізи вздовж, але не дорізаючи до кінця.

3. Сир наріжте толстенькими брусочками.

4. У кожен надріз викладіть трохи соусу за смаком. Використовувати в рецепті приготування сардельок фаршированих в беконі можна майонез, гірчицю, кетчуп або будь-який інший пікантний соус.

5. Вкладіть акуратно брусочки сиру.

6. Кожну сардельку оберніть смужкою бекону.

7. Щоб щільно закріпити начинку, можна на краях прихопити бекон зубочистками.

8. Жароміцних форму змажте рослинним маслом, викладіть в неї сардельки.

9. Надішліть в розігріту духовку і запікайте. Хвилин через 7-10 сир розплавиться, а через 15-20 бекон буде добре засмажені і хрустким.

На останні кілька хвилин можна поставити під гриль.

Ось тепер ви знаєте, як приготувати сардельки фаршировані в беконі. Сподіваюся, що закуска буде вам до смаку!

Схожі рецепти