Самса на листковому тісті
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 8
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Ми дуже любимо готувати і є самсу. Щоб схитрувати і приготувати її швидше, використовуйте листкове тісто. Тонке тісто і велика кількість м'ясної начинки - це дуже смачно!
Опис приготування:
М'ясо для самси зазвичай дрібно рубають, але можна використовувати звичайний фарш. Використання готового листкового тіста значно полегшує процес приготування. Спробуйте! Дуже смачно!
- Тісто листкове - 500 грам
- Фарш - 500 грам (бажано баранина)
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Спеції - За смаком
- Жовток яєчний - 1 штук
- Кунжут - 20 грам
- Сіль - За смаком
Листкове тісто розкачати і розрізати на квадрати.
Для начинки з'єднайте фарш, дрібно нарізану цибулю, сіль і спеції. Все добре перемішайте.
Викладіть трохи начинки на тісто і скрутіть трикутником. Кінець кліпу.
Викладіть на деко, застелений папером для випічки. Змастіть самсу жовтком і посипте кунжутом. Поставте в духовку, розігріту до 180 градусів на 40-50 хвилин.
Трохи остудіть і угощайтесь.
Смачного!
Смачного!