Рецепт Самса на листковому тісті фото

Самса на листковому тісті
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
Тісто , М'ясо , Фарш , Листкове тісто
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Випічка
Кількість порцій: 8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Ми дуже любимо готувати і є самсу. Щоб схитрувати і приготувати її швидше, використовуйте листкове тісто. Тонке тісто і велика кількість м'ясної начинки - це дуже смачно!

Опис приготування:

М'ясо для самси зазвичай дрібно рубають, але можна використовувати звичайний фарш. Використання готового листкового тіста значно полегшує процес приготування. Спробуйте! Дуже смачно!

  • Тісто листкове - 500 грам
  • Фарш - 500 грам (бажано баранина)
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Спеції - За смаком
  • Жовток яєчний - 1 штук
  • Кунжут - 20 грам
  • Сіль - За смаком
самса на листковому тісті - фото крок 1
Листкове тісто розкачати і розрізати на квадрати.
самса на листковому тісті - фото крок 2
Для начинки з'єднайте фарш, дрібно нарізану цибулю, сіль і спеції. Все добре перемішайте.
самса на листковому тісті - фото крок 3
Викладіть трохи начинки на тісто і скрутіть трикутником. Кінець кліпу.
самса на листковому тісті - фото крок 4
Викладіть на деко, застелений папером для випічки. Змастіть самсу жовтком і посипте кунжутом. Поставте в духовку, розігріту до 180 градусів на 40-50 хвилин.
самса на листковому тісті - фото крок 5
Трохи остудіть і угощайтесь.
Смачного!

Схожі рецепти