Самса на листковому тісті

Самса на листковому тісті
Кількість порцій: 8 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Ми дуже любимо готувати і є самсу. Щоб схитрувати і приготувати її швидше, використовуйте листкове тісто. Тонке тісто і велика кількість м'ясної начинки — це дуже смачно!

опис приготування:

М'ясо для самси зазвичай дрібно рубають, але можна використовувати звичайний фарш. Використання готового листкового тіста значно полегшує процес приготування. Спробуйте! Дуже смачно!

  • тісто листкове— 500 грам
  • фарш— 500 грам(бажано баранина)
  • Цибуля ріпчаста— 2 штуки
  • спеції— За смаком
  • жовток яєчний— 1  штук
  • кунжут— 20 грам
  • сіль— За смаком
Самса на листковому тісті - фото крок 1 Листкове тісто розкачати і розрізати на квадрати.

Самса на листковому тісті - фото крок 2 Для начинки з'єднайте фарш, дрібно нарізану цибулю, сіль і спеції. Все добре перемішайте.

Самса на листковому тісті - фото крок 3 Викладіть трохи начинки на тісто і скрутіть трикутником. кінець кліпу.

Самса на листковому тісті - фото крок 4 Викладіть на деко, застелений папером для випічки. Змастіть самсу жовтком і посипте кунжутом. Поставте в духовку, розігріту до 180 градусів на 40-50 хвилин.

Самса на листковому тісті - фото крок 5 Трохи остудіть і угощайтесь.
Смачного!

Схожі рецепти

Форель в листковому тісті

Форель в листковому тісті

Форель в листковому тісті — це ще один дуже простий спосіб смачно приготувати форель. Втім, замість форелі тут можна використовувати і іншу червону рибу — лосося або сьомгу. опис приготування: Одного разу після якогось бенкету у мене вдома залишилося кілька шматочків форелі, проте знову запіка...

читати далі
Яловичина в гірчиці і листковому тісті

Яловичина в гірчиці і листковому тісті

Соковита і ніжна яловичина, замаринована в гірчиці, загорнута в шинку і запечена в листковому тісті ... що може бути смачніше на обід? Навіть на святковому столі таке блюдо стане головним. опис приготування: За рецепт цієї страви я довго боролася з шеф-кухарем одного ресторану. Ця страва дивно...

читати далі
Жюльєн в листковому тісті

Жюльєн в листковому тісті

Я використовую готове листкове тісто для жульєну. Готую жюльєн в листковому тісті з грибами і курячим філе. Дуже смачно! опис приготування: Ви можете використовувати готове листкове тісто, куплене в магазині, або замісити його самі. але пам'ятайте, що тісто має бути не дріжджове. Інакше не вий...

читати далі
Котлети в листковому тісті

Котлети в листковому тісті

Колись, в радянські часи, котлети в тісті були улюбленою стравою у дітвори. сьогодні, в домашніх умовах, котлети в тісті можна перетворити в гарне блюдо, яке прикрасить навіть святковий стіл. опис приготування: красиві, пишні і дуже смачні котлетки в тісті різної форми готові. Вони прикрасять ...

читати далі
Курка в листковому тісті

Курка в листковому тісті

Робити курку в листковому тісті досить складно. Ми спростили завдання і в нашому рецепті приготування курки в листковому тісті візьмемо курячі грудки. У тесті вона виходить дуже соковитою. опис приготування: Почнемо приготування курки в листковому тісті в домашніх умовах і запевняємо вас, вийш...

читати далі