Рецепт Саморобна ковбаса фото

Саморобна ковбаса
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Корейська кухня
М'ясо, Яловичина
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю

Коли ви останній раз читали склад ковбаси з магазину? ви здивуєтеся, скільки там незнайомих інгредієнтів. Дивитися страшно. НЕ, що домашня заготовка. У ній будуть тільки м'ясо і приправи.

Не бійтеся спробувати зробити це блюдо самостійно. Воно не таке складне, просто необхідно трохи терпіння і часу. Але поки прочитайте про те, як приготувати саморобну ковбасу, а саме - сиров'ялені ковбаси з яловичини. Вона буде в міру гостра і дуже оригінальна на смак.

  • Яловичина - 800 грам (м'якоть)
  • Йодована сіль - 1, 3 Ст. Ложки
  • Koriandr - 1 Ст. Ложка
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Суміш перців - 1 Чайна ложка
  • Оцет 6% - 1 Чайна ложка
  • Шпик солоний - 50 грам
саморобна ковбаса - фото крок 1
М'ясо промийте та висушіть. Потім наріжте його товстими шматками і збризніть оцтом.
саморобна ковбаса - фото крок 2
У мисці змішайте коріандр, цукор, сіль і перець. Повапните приправами яловичину.
саморобна ковбаса - фото крок 3
Потім м'ясо перекладіть в миску під гніт в холодильник на добу.
саморобна ковбаса - фото крок 4
Після цього злийте з м'яса рідину, а саму м'якоть промийте та висушіть.
саморобна ковбаса - фото крок 5
Далі яловичину наріжте і перейдіть через м'ясорубку.
саморобна ковбаса - фото крок 6
Тепер дуже дрібно наріжте шпик.
саморобна ковбаса - фото крок 7
Потім фарш перемішайте з салом.
саморобна ковбаса - фото крок 8
З фаршу скачайте невеликі ковбаски.
саморобна ковбаса - фото крок 9
Підвісьте вироби на мотузки. Їх прив'яжіть над сушаркою або в провітрюваному приміщенні.
саморобна ковбаса - фото крок 10
Через 3-4 доби ковбаса буде готова. Приємною дегустації!

Схожі рецепти