Рецепт Сало в марлі фото

Сало в марлі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо , Овочі , Субпродукти , Часник , Сало
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Солоне
Кількість порцій: 10
Час приготування: 3 дн. 4 г. 0 хв.

Купити сире сало в магазині - це лише півсправи, головне - правильно його засолити. А домашня закуска підкорить вас своїм смаком. Тим більше, що зробити це буде нескладно. Дивіться і вчіться!

Опис приготування:

У вас вийде пікантний смак, в міру гострий, а текстура сала буде м'якою і тане. Аромат у страви неймовірний, вам буде складно стриматися, щоб не спробувати раніше терміну. Обов'язково ознайомтеся з тим, як приготувати сало в марлі зі спеціями. Просто пальчики оближете!

  • Сало - 2 кілограма
  • Сіль морська - 10 Ст. Ложок
  • Часник - 10 зубчиків
  • Червоний мелений перець - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Шавлія - 2-3 штук (листочки)
  • Чебрець - 2-3 штук (гілочки)
  • Розмарин - 2-3 штук (гілочки)
  • Оливкова олія - За смаком
  • Лавровий лист - 2 штуки
сало в марлі - фото крок 1
Сало промийте і наріжте невеликими шматочками.
сало в марлі - фото крок 2
Перемішайте разом обидва види перцю, подрібнений часник, трохи масла і сіль.
сало в марлі - фото крок 3
На дно форми викладіть марлю. На неї розкладіть кілька гілочок чебрецю, лавровий лист, розмарин і шавлія. Сало натріть сумішшю з минулого кроку і покладіть зверху. І ще додайте гілочки зелені.
сало в марлі - фото крок 4
Загорніть сало в марлю. Приберіть його в холодильник на 3-4 дня.
сало в марлі - фото крок 5
Після цього струсіть не вбереться сіль і приправи. Зберігайте сало у фользі в морозилці. Приємною дегустації!

Схожі рецепти