Салат зі стеблом селери
(покроковий рецепт з фото)
Ситний, яскравий і хрусткий салат для чоловічої компанії і не тільки. Такий собі домашній варіант святкового салату (корисного і смачного). Селера додасть цьому зимового салату яскравий смак і аромат.
Якщо ви не дуже любите готувати, але до вас на вечірку або подивитися матч збираються друзі, значить без частування не обійтися. Я пропоную вам приготувати салат зі стеблами селери. Він виходить смачним, ситним, яскравим і корисним. Та ще й з приготуванням практично ніяких турбот, всі процеси знайомі кожному чоловікові.
- Стебла селери - 200 грам
- Копчена курка - 400 грам
- Болгарський перець - 200 грам
- Огірки - 200 грам (солоні або мариновані)
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Лук-пориста - 1 штука
- Вермішель - 1 штука( швидкого приготування; пачка)
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Гірчичний - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 0, 5 чайних ложки (за смаком)
- Перець чорний мелений - 2 щіпки (за смаком)
В першу чергу заливаємо окропом вермішель. Спеції, які в пакетику, не використовуємо! Нарізаємо тонкими скибочками стебла селери.
Відокремлюємо м'ясо від кісток і нарізаємо його шматочками.
Очистимо перець від серцевини і нарізаємо овоч кубиками.
Солоні або мариновані огірочки нарізаємо кубиками.
Нарізаємо цибулю.
І додаємо цибулю-порей.
Тепер додамо вже остигнула вермішель.
І заправляємо салат сумішшю майонезу, сметани і гірчиці. Не забуваємо посолити і поперчити.