Салат зі смаженою яловичиною
(покроковий рецепт з фото)
Салат зі смаженою яловичиною - прекрасна закуска, яка підійде як для повсякденного вечері, так і для святкового столу. Салат багатий вітамінами, а це важливий плюс, погодьтеся?
До вашої уваги - простий рецепт приготування салату зі смаженою яловичиною. Салат сам по собі дуже незвичайний, поєднання смаженої яловичини, листя салату, перепелиних яєць і соусу з французької гірчиці, оливкового масла і соку грейпфрута - просто божественне! хай щастить!
- Яловичина - 200 грам
- Салат - За смаком (листя)
- Французька гірчиця - За смаком
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
- Грейпфрут - 1/2 штуки (сік)
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Кунжут - За смаком
- Селера - За смаком
- Перепелині яйця - 2-3 штук(svarennиe)
Яловичину нарізаємо середніми шматочками і обсмажуємо на рослинному маслі з двох сторін.
Listyya салат розуміється в sotsvetiya, промиваємо і даємо їм обсохнути.
Французьку гірчицю змішуємо з оливковою олією.
Додаємо сік половини грейпфрута.
Сіль і перець за смаком.
Обсмажену яловичину викладаємо на листя салату, зверху натріть на тертці селери за смаком.
Перемішуємо інгредієнти і красиво укладаємо на тарілку, зверху поливаємо соусом і кладемо зварені перепелині яйця. Присипаємо кунжутом. Смачного!