Рецепт Салат з яловичого серця фото

Салат з яловичого серця
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Яловичина , Морква
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Салати
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Смачний і легкий в приготуванні, цей салат стане в нагоді не тільки для сімейного обіду, він цілком доречний і на святковому столі. У цьому салаті серце відмінно поєднується з іншими інгредієнтами.

Опис приготування:

Серце - дуже корисний і смачний продукт. З ним готують безліч страв. Я рекомендую вам обов'язково подивитися цей рецепт і дізнатися, як приготувати салат з яловичим серцем. Я впевнений, він вам сподобається. Готується салат дуже легко. І при наявності вже відвареного серця все вийде ще й дуже швидко. Готуємо!

  • Яловиче серце відварене - 400 грам
  • Морква по-корейськи - 100-150 грам
  • Сир копчений"косичка" - 100 грам
  • Кунжут - 3 чайних ложки
  • Майонез - 1-2 Ст. Ложок
салат з яловичого серця - фото крок 1
Серце розрізаємо на кілька частин, вирізаємо зайвий жир і судини. Потім замочимо серце мінімум на 1 час.
салат з яловичого серця - фото крок 2
Потім обполіскувати м'ясо і викладаємо в каструлю з водою. Варимо до закипання, зливаємо воду і заливаємо нову. А тепер варимо серце години 2.
салат з яловичого серця - фото крок 3
Відварене і тепле серце нарізаємо тонкими смужками.
салат з яловичого серця - фото крок 4
Насіння кунжуту обсмажуємо на сухій і дуже гарячій сковороді, весь час помішуючи, до легкого золотистого кольору.
салат з яловичого серця - фото крок 5
Копчений сир нарізаємо на шматочки і розбираємо на волокна.
салат з яловичого серця - фото крок 6
Приступимо до"збірці" салат. Викладаємо нарізані сир і серце в миску. Додаємо гостру корейську моркву.
салат з яловичого серця - фото крок 7
Додамо 2/3 насіння кунжуту і все перемішати. А тепер додамо майонез і знову перемішати.
салат з яловичого серця - фото крок 8
Ставимо в холодильник приблизно на 30-45 хвилин, потім викладаємо в салатник і посипаємо кунжутом.

Схожі рецепти