Салат з яловичого серця
(покроковий рецепт з фото)
Смачний і легкий в приготуванні, цей салат стане в нагоді не тільки для сімейного обіду, він цілком доречний і на святковому столі. У цьому салаті серце відмінно поєднується з іншими інгредієнтами.
Серце - дуже корисний і смачний продукт. З ним готують безліч страв. Я рекомендую вам обов'язково подивитися цей рецепт і дізнатися, як приготувати салат з яловичим серцем. Я впевнений, він вам сподобається. Готується салат дуже легко. І при наявності вже відвареного серця все вийде ще й дуже швидко. Готуємо!
- Яловиче серце відварене - 400 грам
- Морква по-корейськи - 100-150 грам
- Сир копчений "косичка" - 100 грам
- Кунжут - 3 чайних ложки
- Майонез - 1-2 Ст. Ложок
Серце розрізаємо на кілька частин, вирізаємо зайвий жир і судини. Потім замочимо серце мінімум на 1 час.
Потім обполіскувати м'ясо і викладаємо в каструлю з водою. Варимо до закипання, зливаємо воду і заливаємо нову. А тепер варимо серце години 2.
Відварене і тепле серце нарізаємо тонкими смужками.
Насіння кунжуту обсмажуємо на сухій і дуже гарячій сковороді, весь час помішуючи, до легкого золотистого кольору.
Копчений сир нарізаємо на шматочки і розбираємо на волокна.
Приступимо до "збірці" салат. Викладаємо нарізані сир і серце в миску. Додаємо гостру корейську моркву.
Додамо 2/3 насіння кунжуту і все перемішати. А тепер додамо майонез і знову перемішати.
Ставимо в холодильник приблизно на 30-45 хвилин, потім викладаємо в салатник і посипаємо кунжутом.