Биточки з яловичого серця
(покроковий рецепт з фото)
Захотілося урізноманітнити свій раціон чимось оригінальним і цікавим? Знайшовся такий ось рецепт - биточки з яловичого серця. Обов'язково спробуйте, рекомендую.
Для приготування страви візьміть свіже незаморожене серце. Промийте його, поріжте на шматочки, кожен з яких добре відбийте і натріть сіллю і перцем. Залиште биточки на півгодини маринуватися, потім обваляйте кожен шматочок у борошні, занурте у збите яйце і обсмажте в добре розігрітій олії. Близько хвилини смажте на сильному вогні, а потім зменшіть до мінімуму і смажте ще 7-8 хвилин. Попутно прибирайте з масла відкололися шматочки клярі і м'яса, podgorev, вони зіпсують смак страви. Перед подачею биточки краще охолодити. Смачного!
- Борошно - 200 грам
- Яловиче серце - 1 штука
- Яйце - 1 штука
- Соняшникова олія - 150 мілілітрів
- Морська сіль - 1 Ст. Ложка
- Чорний мелений перець - 1 Чайна ложка
Яловиче серце ретельно промийте від згустків крові і поріжте на 5-6 шматочків.
Кожен шматочок добре відбийте з двох сторін, особливо зовнішню сторону серця. Це необхідно, щоб биточки були жорсткими.
Кожен шматочок натріть сіллю і перцем і залиште просочуватися хвилин на 30-35.
В окремій мисочці збийте яйце.
На сковороді добре розігрійте рослинне масло. Кожен шматочок серця добре обваляйте в борошні, потім занурте в яйце і обсмажте на сковороді з двох сторін. Близько хвилини смажте на сильному вогні, а потім зменшіть до мінімуму і смажте ще 7-8 хвилин. Попутно прибирайте з масла відкололися шматочки клярі і м'яса - Підгірці, вони зіпсують смак страви. Перед подачею биточки краще охолодити.