Салат з серця яловичого
(покроковий рецепт з фото)
Хочу поділитися з вами дивним рецептом салату з яловичого серця. Блюдо вийде пікантним і незвичайним, приємно здивує домочадців. Спробуйте!
Салат має свій, воістину, унікальним смаком. У салат можна додати обсмажені печериці, вони відмінно поєднуватимуться з усіма інгредієнтами. Салат можна подавати теплим, прикрасивши зверху рубаною свіжою зеленню. Буде дуже смачно, тому обов'язково спробуйте приготувати цей салат і діліться враженнями.
- Яловиче серце - 500 грам
- Сир твердих сортів - 150 грам
- Корейська морквина - 150 грам
- Цибулина - 1 штука
- Майонез - 5 Ст. Ложок
1
Яловиче серце відваріть в повільно киплячій воді протягом 40 хвилин, накривши каструлю кришкою.
2
Готове серце остудіть і наріжте тонкою соломкою.
3
Сир натріть на крупній тертці, з'єднайте з серцем.
4
Цибулю очистіть, наріжте і залийте окропом на 10 хвилин. Потім додайте в салат.
5
Також додайте корейську моркву, сіль, спеції і майонез. Добре перемішайте і подавайте до столу!
6
Смачного!