Рецепт Гуляш з яловичого серця фото

Гуляш з яловичого серця
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Яловичина , Яловича печінка
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Так вийшло, що у мене в холодильнику виявилися незвичні субпродукти. Печінка я вже вміла готувати в різних видах, а ось серце і легке попалися вперше. Довго думала, що з ним приготувати.

Опис приготування:

У пошуках гарного рецепта я знайшла цікавий варіант, як приготувати гуляш з яловичого серця. Блюдо знають і люблять в моїй родині, тому я зважилася на експеримент. Мультиварка мене врятувала від довгого стояння біля плити. І ситне гаряче було готове через півтори години. Тільки обов'язково подавайте його з гарніром!

  • Яловича печінка - 250 грам
  • Яловиче серце - 250 грам
  • Яловиче легке - 250 грам
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Вода - 200 мілілітрів
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки
  • Зелень - За смаком
  • Лавровий лист - За смаком
гуляш з яловичого серця - фото крок 1
Всі субпродукти промийте і наріжте невеликими кубиками.
гуляш з яловичого серця - фото крок 2
Моркву і цибулю почистіть, помийте. Лук наріжте півкільцями, а моркву натріть на крупній тертці.
гуляш з яловичого серця - фото крок 3
У чашу мультиварки укладіть м'ясо, поставте режим"Гасіння" з 15 хвилин. Помішуйте інгредієнти.
гуляш з яловичого серця - фото крок 4
Додайте цибулю з морквою. Пасту з водою змішайте і також влийте в мультиварку. Всипте сіль і лавровий лист.
гуляш з яловичого серця - фото крок 5
Перемішайте, а тепер виставте режим"Гасіння" в годину. Готуйте під кришкою.
гуляш з яловичого серця - фото крок 6
В кінці приготування додайте зелень, можете поперчити. Смачного!

Схожі рецепти