Гуляш з яловичого серця
(покроковий рецепт з фото)
Так вийшло, що у мене в холодильнику виявилися незвичні субпродукти. Печінка я вже вміла готувати в різних видах, а ось серце і легке попалися вперше. Довго думала, що з ним приготувати.
У пошуках гарного рецепта я знайшла цікавий варіант, як приготувати гуляш з яловичого серця. Блюдо знають і люблять в моїй родині, тому я зважилася на експеримент. Мультиварка мене врятувала від довгого стояння біля плити. І ситне гаряче було готове через півтори години. Тільки обов'язково подавайте його з гарніром!
- Яловича печінка - 250 грам
- Яловиче серце - 250 грам
- Яловиче легке - 250 грам
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Вода - 200 мілілітрів
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Зелень - За смаком
- Лавровий лист - За смаком
Всі субпродукти промийте і наріжте невеликими кубиками.
Моркву і цибулю почистіть, помийте. Лук наріжте півкільцями, а моркву натріть на крупній тертці.
У чашу мультиварки укладіть м'ясо, поставте режим "гасіння" з 15 хвилин. Помішуйте інгредієнти.
Додайте цибулю з морквою. Пасту з водою змішайте і також влийте в мультиварку. Всипте сіль і лавровий лист.
Перемішайте, а тепер виставте режим "гасіння" в годину. Готуйте під кришкою.
В кінці приготування додайте зелень, можете поперчити. Смачного!