Рецепт Гуляш із серця фото

Гуляш із серця
(покроковий рецепт з фото)

Угорська кухня
М'ясо , Субпродукти , Яловичина , Серце
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 40 хв.

Гуляш із серця - смачне гаряче блюдо, яке зігріє вас і вашу родину холодними вечорами. Блюдо цілком може замінити і перше, і друге, а інгредієнти можна додавати по настроению. Спробуйте.

Опис приготування:

Яловиче серце за своєю харчової цінності зовсім не поступається м'ясу. У ньому міститься багато вітаміну В, набагато більше, ніж в м'ясі. Тому субпродукти I категорії, до яких серце і відноситься, слід їсти частіше.

Для приготування гуляшу можна використовувати, звичайно, і свиняче серце, тут вже на ваш смак. Крім зазначених овочів, можна додати картоплю, селера, корінь петрушки або пастернак. Раджу спробувати і різні спеції.

Отже, як приготувати гуляш з серця?

1. Серце промийте, наріжте невеликими кубиками.

2. Нарізані кубики серця посоліть, поперчіть, обваляйте в борошні.

3. У сковороді розігрійте олію. На середньому вогні обсмажте нашатковану цибулю і нарізану кружечками моркву.

4. До цибулі та моркви додайте томатну пасту, прогрійте і перекладіть весь вміст сковороди в каструлю.

5. У тій же сковороді до темного кольору на середньому вогні обсмажте обвалені в борошні шматочки яловичини, поперчіть і посоліть за смаком.

6. Яловичину також викладіть в каструлю.

7. Додайте спеції, м'ясний бульйон або кип'ячену воду, доведіть до кипіння, потім знизьте вогонь до повільного і тушкуйте протягом півгодини.

До гуляшу з серця можна подати картопляне пюре або варену картоплю.

Готову страву прикрасьте рубаною зеленню.

Смачного!

  • Серце - 500 грам
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Масло рослинне - 2-3 Ст. Ложок
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки
  • Цибулина - 1 штука
  • Сіль, перець - За смаком
  • Лавровий лист - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • М'ясний бульйон або кип'ячена вода - 1 Склянка
Яловиче серце за своєю харчової цінності зовсім не поступається м'ясу. У ньому міститься багато вітаміну В, набагато більше, ніж в м'ясі. Тому субпродукти I категорії, до яких серце і відноситься, слід їсти частіше.

Для приготування гуляшу можна використовувати, звичайно, і свиняче серце, тут вже на ваш смак. Крім зазначених овочів, можна додати картоплю, селера, корінь петрушки або пастернак. Раджу спробувати і різні спеції.

Отже, як приготувати гуляш з серця?

1. Серце промийте, наріжте невеликими кубиками.

2. Нарізані кубики серця посоліть, поперчіть, обваляйте в борошні.

3. У сковороді розігрійте олію. На середньому вогні обсмажте нашатковану цибулю і нарізану кружечками моркву.

4. До цибулі та моркви додайте томатну пасту, прогрійте і перекладіть весь вміст сковороди в каструлю.

5. У тій же сковороді до темного кольору на середньому вогні обсмажте обвалені в борошні шматочки яловичини, поперчіть і посоліть за смаком.

6. Яловичину також викладіть в каструлю.

7. Додайте спеції, м'ясний бульйон або кип'ячену воду, доведіть до кипіння, потім знизьте вогонь до повільного і тушкуйте протягом півгодини.

До гуляшу з серця можна подати картопляне пюре або варену картоплю.

Готову страву прикрасьте рубаною зеленню.

Смачного!

Схожі рецепти