Бефстроганов з серця
(покроковий рецепт з фото)
Вельми пікантне блюдо - бефстроганов з серця в домашніх умовах. Я готувала його в якості альтернативи гуляшу. Для любителів субпродуктів це ідеальне блюдо!
Часу на приготування бефстроганов з серця в домашніх умовах йде близько 2 годин. Здебільшого, цей час на те, щоб відварити його. Поле цього серце слід нарізати кубиками або соломкою і обсмажити його разом з овочами. При бажанні зробіть соус (вершковий або томатний - за смаком).
- Серце - 400 грам
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Вершки - 100 грам
- Сіль, перець і приправи - За смаком
1.Субпродукти завжди слід гарненько обробляти перед смаженням, оскільки вони мають специфічний запах. Відварюємо серце
2. Поки вода закипає, нарізаємо цибулю. Краще нашаткувати його кільцями.
3. З морквою чинимо так само. У мене на приготування страви пішло всього дві моркви середнього розміру.
4. Після закипання кидаємо в бульйон овочі, солимо його і приправляємо за смаком. Варимо серце близько години на повільному вогні.
5. Потім обсмажуємо серце з овочами на рослинному маслі і в кінці додаємо вершки (по бажанню).
6. Подавати бефстроганов з серця в домашніх умовах можна з будь-якої кашею, картоплею або макаронними виробами. Перед подачею можна притрусити зеленню петрушки.