Рецепт Бефстроганов з серця фото

Бефстроганов з серця
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Субпродукти , Яловичина , Серце
Дієтичне харчування , Низькокалорійні
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Вельми пікантне блюдо - бефстроганов з серця в домашніх умовах. Я готувала його в якості альтернативи гуляшу. Для любителів субпродуктів це ідеальне блюдо!

Опис приготування:

Часу на приготування бефстроганов з серця в домашніх умовах йде близько 2 годин. Здебільшого, цей час на те, щоб відварити його. Поле цього серце слід нарізати кубиками або соломкою і обсмажити його разом з овочами. При бажанні зробіть соус (вершковий або томатний - за смаком).

  • Серце - 400 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Вершки - 100 грам
  • Сіль, перець і приправи - За смаком
бефстроганов з серця - фото крок 1
1.Субпродукти завжди слід гарненько обробляти перед смаженням, оскільки вони мають специфічний запах. Відварюємо серце
бефстроганов з серця - фото крок 2
2. Поки вода закипає, нарізаємо цибулю. Краще нашаткувати його кільцями.
бефстроганов з серця - фото крок 3
3. З морквою чинимо так само. У мене на приготування страви пішло всього дві моркви середнього розміру.
бефстроганов з серця - фото крок 4
4. Після закипання кидаємо в бульйон овочі, солимо його і приправляємо за смаком. Варимо серце близько години на повільному вогні.
бефстроганов з серця - фото крок 5
5. Потім обсмажуємо серце з овочами на рослинному маслі і в кінці додаємо вершки (по бажанню).
бефстроганов з серця - фото крок 6
6. Подавати бефстроганов з серця в домашніх умовах можна з будь-якої кашею, картоплею або макаронними виробами. Перед подачею можна притрусити зеленню петрушки.

Схожі рецепти