Рецепт Цукерки у вигляді серця фото

Цукерки у вигляді серця
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Яйця , Молоко
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На святковий стіл
Десерти , Цукерки
Кількість порцій: 10-15
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Приготовлені в домашніх умовах цукерки у формі серця - це не тільки красиво, але і дуже смачно. Такі цукерки не загубився на святковому столі, а в звичайний день подарують хвилинку задоволення!

Опис приготування:

Перед вами - простий рецепт приготування цукерок у вигляді серця. Цукерки готуються з подрібненого мигдалю і фісташок, змішаних з цукровою пудрою і білками. Якщо бажаєте, можна присипати і полити цукерки ще чимось смачненьким. Хай щастить!

  • Мигдаль - 150 грам
  • Цукрова пудра - 100 грам
  • Шоколад молочний - 50 грам
  • Шоколад білий - 10 грам
  • Сік лимонний - 1 Ст. Ложка
  • Білок яєчний - 2 штуки
  • Fistashki - 50 грам
  • Яйця перепелині - 2 штуки
цукерки у вигляді серця - фото крок 1
Очищений мигдаль потрібно перемолоти, наприклад, за допомогою кавомолки.
цукерки у вигляді серця - фото крок 2
Також перемелює фісташки. Потім змішуємо фісташки, мигдаль і цукрову пудру.
цукерки у вигляді серця - фото крок 3
Додаємо лимонний сік (можна апельсиновий).
цукерки у вигляді серця - фото крок 4
Відокремлюємо білки від жовтків. Білки збиваємо в міцну піну.
цукерки у вигляді серця - фото крок 5
Втручаємося білки в горіхову масу. Вийде марципанова маса, блискуча і красива.
цукерки у вигляді серця - фото крок 6
Розкачайте масу на папері для випічки. Залиште підсохнути на 2-3 годину.
цукерки у вигляді серця - фото крок 7
Вирізаємо з підсохлої маси сердечка або інші фігурки.
цукерки у вигляді серця - фото крок 8
Вмочуємо кожне сердечко в розтоплений шоколад. У шоколад пускаємо тільки одну сторону.
цукерки у вигляді серця - фото крок 9
Відправляємо цукерки в холодильник для застигання. Смачного!

Схожі рецепти