Цукерки у вигляді серця
(покроковий рецепт з фото)
Приготовлені в домашніх умовах цукерки у формі серця - це не тільки красиво, але і дуже смачно. Такі цукерки не загубився на святковому столі, а в звичайний день подарують хвилинку задоволення!
Перед вами - простий рецепт приготування цукерок у вигляді серця. Цукерки готуються з подрібненого мигдалю і фісташок, змішаних з цукровою пудрою і білками. Якщо бажаєте, можна присипати і полити цукерки ще чимось смачненьким. Хай щастить!
- Мигдаль - 150 грам
- Цукрова пудра - 100 грам
- Шоколад молочний - 50 грам
- Шоколад білий - 10 грам
- Сік лимонний - 1 Ст. Ложка
- Білок яєчний - 2 штуки
- Fistashki - 50 грам
- Яйця перепелині - 2 штуки
Очищений мигдаль потрібно перемолоти, наприклад, за допомогою кавомолки.
Також перемелює фісташки. Потім змішуємо фісташки, мигдаль і цукрову пудру.
Додаємо лимонний сік (можна апельсиновий).
Відокремлюємо білки від жовтків. Білки збиваємо в міцну піну.
Втручаємося білки в горіхову масу. Вийде марципанова маса, блискуча і красива.
Розкачайте масу на папері для випічки. Залиште підсохнути на 2-3 годину.
Вирізаємо з підсохлої маси сердечка або інші фігурки.
Вмочуємо кожне сердечко в розтоплений шоколад. У шоколад пускаємо тільки одну сторону.
Відправляємо цукерки в холодильник для застигання. Смачного!