Торт у вигляді серця своїми руками
(покроковий рецепт з фото)
Торт у вигляді серця своїми руками може не тільки прикрасити ваш святковий стіл, він послужить відмінним подарунком для коханої на День святого Валентина. Смачний і ошатний - такий десерт завжди актуальний.
Якщо Ви хочете здивувати своїх гостей красивим і смачним тортом, то дізнайтеся, як приготувати торт у вигляді серця своїми руками. Само приготування нескладне, особливо якщо слідувати порадам з цього покрокового рецепта. Проявіть фантазію, прикрашаючи ваш торт. Тоді він буде просто незабутнім!
- Куряче яйце - 5 штук
- Борошно пшеничне - 1 Склянка
- Цукор - 1 Склянка
- Цукрова пудра - 1 Склянка
- Сир жирний - 300 грам
- Вершкове масло - 100 грам
- Горіхи волоські - 50 грам
- Шоколад темний - 50 грам
- Кислота лимонна - 1 грам
- Ананаси консервовані - 200 грам
Насамперед вам необхідно спекти бісквіт для торта. Для цього розділіть жовтки з білками. Останні збийте міксером в міцні піки з додаванням щіпки солі і лимонної кислоти. Жовтки розітріть з цукром, додайте просіяне борошно. Акуратно введіть до жовтків збиті білки і вилийте тісто в форму для запікання. Поставте її в духовку, нагріту до 180 градусів, запікайте бісквіт півгодини.
З паперу виріжте сердечка потрібного вам розміру. За допомогою такого трафарету з остиглого бісквіта вирізуйте сердечка, які стануть основою торта. Таких "серцевих" коржів маємо отримати три штуки.
Відкрийте банку з ананасами, відкиньте їх на друшляк. Рідина, яка стече, вам стане в нагоді для просочення коржів. Самі шматочки консервованих ананасів збийте в пюре за допомогою блендера.
Дістаньте з холодильника масло і дайте йому постояти, щоб воно стало м'яким. Помістіть його в чашу міксера і збивайте віночком до тих пір, поки масло не стане білим і пишним.
Перекладіть збите масло в миску. Додайте до нього ананасове пюре. Сир перетріть через сито двічі і додайте до масла і ананасам. Ретельно перемішайте отриманий крем.
Тепер вам необхідно зібрати торт. На кожен корж, просочений соком від ананасів, кладіть ложку крему і розрівнюйте його. Зверху викладіть шматочки ананаса, горішки, а також поламаний темний шоколад.
Готовий торт змастити з усіх боків залишками крему, в який можна за бажанням додати харчовий барвник. Прикрасьте на свій розсуд і поставте торт в холодильник застигати на пару годин.